12. maaliskuuta 2015

Taaperon kaupunkitakki

Vau mikä aurinkoinen päivä takana! Päätettiin tänään jättää toppatakki naulakkoon ja testata vihdoin ja viimein tätä Nextiltä tilattua kevätparkaa samalla kun kävästiin asioilla. Voi tuota sydämensulattajaa, miten suloinen se onkaan töpöttäessään kengillään tuolla ulkona. Kävely on Miltonilla vielä vähän huteraa kenkien kanssa, sisällä ilman kenkiä mennään kuitenkin jo aika varmasti. Eiköhän me nyt oteta myös meidän uusi välikausihaalari käyttöön ja lähdetä puistoon harjoittelemaan kävelyä. Auto- ja vaunumatkoille on kyllä musta silti aika kiva pukea pojalle tällainen siistimpi takki.


Miltonin takki Next, farkut H&M, kengät Ecco, pipo Polarn O. Pyret, tuubihuivi Zara, hanskat H&M ja aurinkolasit Babiators

Mitäs tykkäsitte poitsun kevättyylistä? Käytetäänkö teillä tällaisia kaupunkitakkeja, vai puetteko pienet lapset aina haalariin?

14 kommenttia:

 1. Hieno takki! Näyttääpäs Milton "isolta pojalta" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kanssa kovasti tuosta takista! Joo, kieltämättä Milton näyttää kyllä näissä kuvissa vähän vanhemmalta mitä onkaan :)

   Poista
 2. Kyllä on kerrassaan suloinen poika!
  Meillä on toistaiseksi menty aina pelkässä haalarissa, mutta nyt olen kyllä nähnyt kaupoilla niin söpöjä välikausitakkeja, että voi olla, että sorrun hankkimaan sellaisen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mette, kyllähän se suloinen on <3
   Nyt on kyllä paljon ihania kevättakkeja kaupoissa, varmasti teidänkin tytölle löytyy joku söpö!

   Poista
 3. Eikä mikä söpöläinen!! <3 En kestä miten ihana asu! <3

  VastaaPoista
 4. Ihana tyyli toisella :) Meilläkin puetaan takkiin kun mennään ostoksille/kylään/harrastuksiin ja kunnon ulkoiluun aina haalari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että sielläkin tykätään :) Joo on ihan kiva, että on eri vaatteet ulkoiluun ja muihin reissuihin!

   Poista
 5. Ihana lapsi! Meillä on vielä hankinnassa kevyempi takki pojalle. Pikkuneiti saa pärjätä jollain villahaalarilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo nyt näyttäisi aika kivasti löytyvän kevättakkeja kaupoista :)

   Poista
 6. Siistit kuteet on pojalla, ihania :)! Ehkä munkin on tilattava omalle pojalle samanlainen takki, vaikka meidän isi osti kyllä hänelle jo nahkatakin, erittäin käytännöllinen :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, tämäkin äiti tykkää! :) Tilaa ihmeessä tämä, Nextille ei tartte postikulujakaan maksaa niin tulee maksettavaksi vaan itse takki!

   Poista
 7. Onpa ihana takki! Miten sun mielestä vastaa kokoaan nuo Nextin vaatteet? Siellä on kyllä kaikkee ihanaa, vois itekin tilata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä vastaa aika hyvin kokoaan! Esim. tämä meidän takki on 80-86 kokoa ja Milton on nyt siirtymässä pikkuhiljaa 80 koosta 86:seen yleensäkin vaatteissa :) Suosittelen, ollaan oltu tyytyväisiä Nextin vaatteisiin!

   Poista