28. maaliskuuta 2015

Terveisiä Floridasta!


Pääsin kirjoittelemaan teille vähän pikaterveisiä, kun poikakin nukkuu kerrankin kunnolla päiväunia. Meillä on ollut nyt unirytmit vähän sekaisin ja päikkärit on olleet vaan lyhyitä torkahteluja automatkojen aikana. Saavuttiin tiistaina iltamyöhään paikallista aikaa tänne Floridaan pitkän lentomatkan ja koneenvaihdon jälkeen. Jännityksestä huolimatta lento sujui ihan hyvin, vaikka Milton ei nukkunutkaan kuin pienet torkut ja kaipaili viihdykettä tunnista toiseen.

Ollaan nyt keritty olla täällä jo muutamia päiviä ja ollaan nautittu kovasti. Syöty, ajeltu ympäriinsä, oltu auringossa ja kierrelty kauppoja. Sää on vaihdellut melko vauhdikkaastikin, välillä on todella kuuma ja aurinko paistaa, välillä taas ukkostaa ja on viileämpää. Ollaan keritty muutaman kerran käydä rannalla ja Miltonkin innostui kovasti hiekkaleikeistä ja pienen alkujännityksen jälkeen myös merivedestä ja aalloista. Vietettiin myös yksi kokonainen päivä ostoksilla ja tuntuu, että täällä menee pää aivan pyörälle kaikista kaupoista kun niitä on niin paljon. Ollaan oltu täällä vasta kolme päivää ja olen jo nyt onnistunut hankkimaan itselleni kolmet kengät ja vaikka mitä muuta. Loppuvuosi meneekin sitten todennäköisesti ostolakossa..

Mulla on ollut tässä vähän some-lomailua samalla, kun netti on ollut käytössä vaan asunnolla ollessa ja muuten kännykkä on pysynyt aika hyvin laukussa. Tekee ihan hyvää vähän irrottautua tavallisista rutiineista tältäkin osin. Instagramiin on kuitenkin tullut lisäiltyä kuvia ihan päivittäin, sieltä pääseekin vähän paremmin perille meidän lomatunnelmista.

Palaillaan taas, ihanaa viikonloppua teille!

4 kommenttia: