5. maaliskuuta 2015

Värihaaste: TURKOOSI

Värihaaste etenee ilmeisen hitaasti, mutta varmasti.. Jäljellä olisi vielä muutama osa haastetta ja maanläheisten värien lisäksi tajusinkin, että meiltähän löytyy myös turkoosia väriä kotoa pienissä määrin. Turkoosi on vaaleanpunaisen lisäksi aika kiva tehosteväri sisustuksessa. Nyt kevään tullessa kirkkaat värit alkavat todennäköisesti myös meidän kotona lisääntyä.


Vanhaa keittiötölkkiä käytän maljakkona ja mun lemppariyhdistelmä on tuo turkoosi tölkki neilikoiden kera. Keittiöstä meiltä löytyy myös blogissa aiemminkin esitelty tarjoiluvaunu, joka tosin on alkanut jo aiheuttamaan hieman harmaita hiuksia, kun tuo meidän perheen pienin tykkää käydä vetämässä sieltä tavaroita jatkuvasti alas ja nyt olenkin alkanut miettimään mihin muualle sen voisin sijoittaa. Lisäksi eteisen taulussa on turkoosin sävyjä ja vessan matto on tällä hetkellä turkoosi (vaihtelen sitä aina vähän fiiliksen mukaan). Isänpäivälahjaksi väsäämässämme taulussa on siniturkoosit kädenjäljet ja sitten meiltä on myös pientä keittiötavaraa turkoosin sävyissä. Sävyeroja näissä on, osa on sinertävämpää ja osa vihertävämpää turkoosia. 

Mukaan haastan tällä kertaa Villa Furulund -blogin Jannikan! Lähdetkös mukaan kuvailemaan teidän kotoa löytyviä värejä? Viisi väriä ja jokaiselle kerralle oma haastettava.

4 kommenttia:

  1. Kauniita turkooseja juttuja. Turkoosi miellyttää silmääni kovasti, mutta jostain syystä meiltä löytyy sitä kovin vähän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, kiva piristysväri! :) Nyt kevään tullen varmasti paljon löytyy kaupoista turkooseja sisustusjuttuja!

      Poista