21. huhtikuuta 2015

Floridan ostokset

Meidän Floridan ostoksista toivottiin postausta, joten ajattelin esitellä muutamia suosikkilöytöjäni matkalta. Shoppailuhan meillä oli reissussa melko suuressa osassa, ostoskeskuksia tuli kierreltyä monen monta kertaa ja takaisin tultiin yhden ylimääräisen matkalaukun kanssa. Ennen reissua katselin omaa vaatekaappiani ja totesin, että olen raskauden jälkeen pitänyt ihan liian vähän huolta omasta tyylistäni. Kaapissa tuntui olevan hyvin vähän itseä miellyttäviä vaatteita. Pojalle oli tullut hankittua alkuvuonna aika paljon uusia vaatteita, joten päätin tällä matkalla keskittyä enemmän päivittämään omaa vaatevarastoani. Vaikka kyllähän sitä tuli sitten Miltonillekin hankittua jotain, enimmäkseen kuitenkin edullisia kesävaatteita.


Kaikkein mieluisin ostos taisi olla tämä Michael Korsin lompakko. Se tuli ihan tarpeeseenkin, vanha lompakkoni alkoi nimittäin jo näyttää aika hurjan kuluneelta eikä siellä pysynyt kolikotkaan enää sisällä. Tämä oli malliltaan tosi kiva.


Itselleni hankin aika paljon uusia puseroita, näitä tulee käytettyä niin paljon. Noihin vaaleisiin shortseihin tykästyin tosi paljon, olen niitä etsinyt jo monet kesät, mutta en ole koskaan löytynyt hyvin istuvaa mallia. Nämä on ihanan joustavat ja tykkään siitä, että tuo väri on luonnonvalkoinen lumivalkean sijaan. 


Valkoiset sandaalit oli ehdottomasti yksi parhaimpia löytöjä matkalta. Edulliset, eikä varmastikaan maailman laadukkaimmat kengät, kun nyt jo on havaittavissa kulumaa, mutta todella mukavat jalassa. Tulen varmasti kuluttamaan nämä puhki ensi kesänä. Aivan ihanat.

Miltonille hankin Niken kesätossut ja niillä toivottavasti pärjätään vielä ensi kesä. Nämä olivat mielestäni tosi söpöt pojalle, nyt vaan tuntuu että kengät saattavat olla himpun verran liian isot, toinen kengistä lähti nimittäin reissun aikana tosi helposti pois jalasta.Hankin Miltonille jonkin verran t-paitoja ja shortseja, joten niitä tuskin tarvitsee paljoakaan enää kesää varten täältä Suomesta hankkia. Lisäksi ostin Gapin söpön hupparin ja ihanan punaisen tuulitakin kylmempiä kelejä varten. Miltonin synttäreiden juhla-asu löytyi osittain myös matkalta, mutta siitä lisää pian.

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo ne on kyllä niin kivat ja niin mukavat päällä! :)

   Poista
 2. Makeet shortsit! ja niin hienoja vaatteita Miltsulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tykkään kanssa noista shortseista kovasti :)

   Poista
 3. Tosi kivoja ostoksia olette tehneet! Oi, kelpuuttaisin itsellenikin tuon MK:n lompakon :) Millainen hintataso Floridassa oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo löytyi kyllä kivoja juttuja! Tällä hetkellä siellä oli aika samanhintaista kuin täällä, mutta jotkut merkit niinkuin tuo MK, oli halvempi kun Suomessa. Ja nyt sattui olemaan aika paljon tarjouksia kaupoissa niin tuli niitä hyödynnettyä... ;)

   Poista