10. huhtikuuta 2015

Lapsimessujen suosikit

Kuva: Messukeskus
Tänään starttasi Messukeskuksessa Lapsimessut, jonne myös me suuntaamme huomenna koko perheen voimin. Olen käynyt messuilla kerran aiemminkin vuosia sitten, mutta tämä olisi nyt ensimmäinen kerta perheellisenä. Messuilla on paljon ohjelmaa lapsille ja ainakin meidän poitsua varmasti kiinnostaa tämänhetkinen lemppari eli Muumit, mikäli vaan keritään paikalle 11.20 kun he esiintyvät.

Lapsimessuilla on myös runsaasti mielenkiintoisia näytteilleasettajia ja monen muun lisäksi ainakin nämä pitää käydä ehdottomasti katsastamassa:

Gugguu Oy. Ihana lastenvaatemerkki Gugguu, johon olen minäkin tässä viime kuukausina hurahtanut. Pakko käydä vilkuilemassa mitä kaikkea kivaa heillä on messuilla tarjolla.

Ipanainen Oy. Heidän lastentarvikevalikoimansa vaikuttaa kiinnostavalta ja heidän verkkokaupastaan näyttäisi löytyvän mm. kivannäköisiä lastenkypäriä, jonka hankinta meilläkin olisi lähiaikoina edessä.

Melli EcoDesign. Olen vilkuillut heidän vaatteitaan netissä paljon ja vaikuttaa tosi kivalta! Sinne siis kurkistelemaan mitä kiinnostavaa heiltä löytyy.

Silverjungle. Merkki johon ihastuin tänä keväänä oikein kunnolla, ihania tähtivaatteita!

Stokke. Tämän lastentarvikemerkin piste pitää käydä myös kurkkaamassa, meillä tykätään Stokkesta!

Ålandsresor. Kiinnostaisi hieman lähteä kesällä käymään Ahvenanmaalla, joten täytyykin käydä heidän pisteellään, jos vaikka saisi vinkkejä mahdolliselle reissulle.


Oletteko te tulossa Lapsimessuille?

6 kommenttia:

 1. Voi kun olis kiva ollut lähteä sinne ihan vaikka vaan siksi että olis voinut tavata muita ihania blogi kolleegoita<3 Pitäkää hauskaa messuilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ajattelin, että olisipa ollut kiva nähdä muita bloggaajia, mutta näinkin vaan muutamat tutut kasvot ja monta jäi kokonaan näkemättä!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Messut oli kyllä kivat, siellä oli vaikka mitä :)

   Poista
 3. Olin tänään jo messuilla Murun kanssa, huomenna uudestaan viettämään äitien shoppailupäivää. Kivaa messupäivää teidänkin perheelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suakaan en nähnyt ollenkaan, harmi! Toivottavasti teilläkin oli kiva päivä :)

   Poista