24. huhtikuuta 2015

Mainion asu + vinkki lastenvaateliikkeestä


Mitään ei pitänyt vähään aikaan ostella, MUTTA meiltä nyt sattui uupumaan pojan vaatehyllystä tällaisiä mustavalkoisia kaikenlaisten vaatteiden kanssa sopivia yksilöitä, niin tein nyt pienen poikkeuksen. Tämä ihana Mainion setti osui eilen silmään ja tykästyin siihen niin kovasti, että se lähti  mukaan. Mainiota meillä ei vielä ennestään ollutkaan, mutta tosi kivalta vaikutti nämä uuden malliston vaatteet.

Ja sitten se vinkki: Mikäli teillä on keväällä tai kesällä lomareissuja Porvooseen tiedossa tai täälläpäin asustelette, niin suosittelen käymään tutustumassa Pikku d -nimiseen liikkeeseen. Se sijaitsee ihan vanhan kaupungin lähistöllä ja siellä myydään vaikka mitä kivoja lastenvaatemerkkejä ja kivoja sisustusjuttuja. Sieltä ostin tämänkin setin ja aikaisemmin mukaan on tarttunut mm. Papun vaatteita. Liikkeestä löytyy nykyään myös Gugguuta! Kiva, että tännekin päin on alkanut tulemaan lisää uusia kauppoja, vielä vähän aikaa sitten Porvoon vaatetarjonta tuntui olevan todella huono, myös aikuisten vaatteiden osalta.

6 kommenttia:

 1. Oi miten söpö yhdistelmä! Mä tuumailin tuon paidan ja bodyn välillä, kallistuin messuilla bodyyn, mutta tuo paita on supersöpö myös :) Kiitti vinkistä. Kesäisin aina reissataan Porvooseen, täytyykin käydä tutustumassa tuohon puotiin samalla.

  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä otin siksi paidan, kun tuolle meidän viipottajalla ei oikein pysty enää bodyjä paljoa käyttämään, kun ei hän malta ikinä olla paikallaan niin kauaa että saisi niitä neppareita kiinni.. :D Joo käykää ihmeessä tutustumassa tuohon, kun käytte Porvoossa, uskon että tykkäät! :)

   Poista
 2. Onko tuo ihan uusi liike kun en ole koskaan huomannut? Käyn pari kertaa vuodessa Porvoossa, täytyykin ensi kerralla käydä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä taitaa olla avattu vasta viime kesänä ja kerran tässä vaihtanut liiketilaakin vähän isompaan, käy ihmeessä tutustumassa :)

   Poista