28. huhtikuuta 2015

ONNEA ONNEA


Vietettiin synttäreitä meillä kotona. Meitä oli loppujenlopuksi vähemmän mitä alunperin piti olla, sillä moni oli sattunut sairastumaan juuri kyseisenä päivänä. Synttärit oli kuitenkin onnistuneet ja Milton nautti suunnattomasti huomiosta. Leluja saatiin kivasti lisää ja muutama ihana sisustusjuttu pojan huoneeseen. Poika sai muunmuassa oman imurin, joka olikin oikein osuva lahja tuolle pienelle innokkaalle siivoojalle.

Miltonin juhla-asuksi olin hankkinut täysfarkkua. Paitapuseron ja rusetin olin ostanut reissusta jo valmiiksi ja farkut löysin viime tingassa Lindexistä. Välillä tuntuu olevan työn ja tuskan takana löytää pienille siistinnäköisiä housuja, jotka ei kuitenkaan kiristä ja purista mistään, mutta näitä oli onneksi vielä meidän koossa jäljellä. Ne on kivat, kun ne näyttää ihan farkuilta, mutta on todella joustavat ja mukavat ilman kiristävää vyötäröä.

Nyt se sitten on lopullisesti ohi, vauvavuosi nimittäin. Eilen oli Miltonin virallinen syntymäpäivä ja täällä ollaan oltu aika herkistyneissä tunnelmissa. Vuosi sitten oltiin sairaalassa pienen ihmeellisen nyytin kanssa ja nyt perässä kulkee jo noin reipas iso poika, joka aloittaa syksyllä päiväkodin.

4 kommenttia: