20. huhtikuuta 2015

Parvekesohva eurolavoista


Aina keväisin on aika herätellä parveketta eloon ja ainakin itselläni iskee joka vuosi kunnon sisustusinspiraatio, onhan parveke kesäaikaan kuin yksi ylimääräinen huone. Tältä näyttäisi meidän uudistunut parveke. Olen viimeaikoina innostunut kovasti eurolavoista sisustuksessa, tykkään yhdistellä romanttista ja vähän rosoista sisustustyyliä. Myytiin vanhat parvekekalusteet eteenpäin, koska ne ei oikein tuntuneet sopivan meidän pitkänmalliselle parvekkeelle. Vanhasta parvekkeesta postailin viime keväänä, sen näette täältä. Ainakin omaan silmään tämä uusi on paljon kivempi. Ei haluttu kuitenkaan käyttää omaisuutta uusiin kalusteisiin, joten päädyttiin edulliseen lavasohvaratkaisuun.

Sohva koostuu kuudesta eurolavasta, joita on kasailtu päällekäin. Niitä on vain vähän hiottu, ei maalailtu niitä valkoisiksi, vaan haluttiin pitää parveke vähän lämpimämmän sävyisenä. Kasveja lukuunottamatta kaikki muu parvekkeella löytyi meiltä kotoa ja varastosta ennestään, joten pienellä budjetilla päästiin tätä muutosta toteuttamaan. Yrttejä olisi tarkoitus hankkia vielä lisäksi tuohon turkoosiin kärryyn ja lisäksi haluaisin tuonne peräseinälle jonkinlaiset kivat parvekevalot, vinkkailkaa jos tiedätte mistä löytäisi kivoja ja edullisia!


Mitäs tykkäätte lavoista sisustuksessa?
Olisi kiva nähdä kuvia muidenkin kesäparvekkeista, joten linkkailkaa ihmeessä teidän parvekepostauksia!

14 kommenttia:

 1. Meikäläisellä on eurolavoista tehty sänky! > http://dstruthofyouth.blogspot.fi/2015/03/revanssian-blogi-kuormalavasanky.html?m=1

  VastaaPoista
 2. tulipa kiva!!!! :) Meillä on ollut jo pari vuotta terassiprojekti joka ei vaan etene :D Ehkä tänä vuonna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tästä tuli kyllä kiva :) Tsemppiä terassiprojektiin!

   Poista
 3. Ihana parveke!! Mulla ois myös tarkotus laittaa parveke tässä kevään mittaan uuteen uskoon, jotta siellä voisi kesällä vähän oleskellakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo kesällä on kyllä kiva hengailla parvekkeella, kun ei ole omaa pihaa :)

   Poista
 4. Aivan ihana! :) oon ite kans miettiny et vois tehä noist lavoist jotain kivaa, mut mist tollasia voi oikee hankkia? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Suosittelen kyselemään esim. rautakaupoista, josko heillä olis antaa ylimääräsiä :)

   Poista
 5. On kyllä niin ihana parveke! Olen noita eurolavoja yrittänyt metsästää, mutta ovat niin kiven alla!!

  VastaaPoista
 6. Ihana! Meillä on terassi remontti meneillään, tai oikeestaan rakennetaan kokonaan uus. En malta odottaa,että pääsee sisustamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa terassiremonttia teille, varmasti ihana istuskella sitten uudella terassilla kesällä! :)

   Poista