10. toukokuuta 2015

Äitienpäivälahja minulle

Oikein ihanaa äitienpäivää kaikille ihanille äideille! Tämä äiti sai nukkua aamulla pitkään ja pöydässä odotti valmis aamupala ja tietysti nuo kaksi rakkainta miestäni. Tuossa kun poika on nukkunut aamupäiväunet, lähdetään äitienpäivälounaalle ja loppupäivä otetaan rennosti.


Halusin tulla esittelemään teille eilisen löytöni, jonka nimesin tietysti äitienpäivälahjaksi itselleni. Käväisin eilen aamulla paikallisen sisustusliikkeen varastomyyntitapahtumassa ja iskin silmäni tähän harmaaseen rottinkituoliin. En ollut edes tiennyt pitäväni rottinkituoleista, mutta tämä vaan kolahti täysin ja ajattelin sen sopivan täydellisesti yhteen meidän olohuoneen maton kanssa.


Ikean valkoinen nojatuoli sai siirtyä uuden tulokkaan tieltä ja se löysi uuden paikkansa lastenhuoneesta. Sinne oltiinkin kaipailtu jonkinlaista mukavampaa löhöilytuolia. Yleensä en huonekaluja ihan näin harkitsemattomasti lähde ostelemaan, mutta nyt tuli tehtyä poikkeus. Minkäs sille mahtaa kun vaan tuli niin vahva fiilis, että tämä kuuluu meille ja hintakin oli melko edullinen.. Ja pitihän sitä nyt itseä vähän muistaa äitienpäivän kunniaksi.

Olen muuten tässä huomannut oman sisustusmakuni muuttuneen yhä enemmän ja enemmän maalaisromanttisen tyylin puolelle. Valkoisen rinnalle on kuitenkin tullut nyt vähän muutakin sävyä ja meidän koti on alkanut täyttyä vanhoista huonekaluista, koreista ja laatikoista. Vaikka moderni sisustustyyli tuntuu nykyään olevan hyvin suosittu, niin itse pidän huomattavasti enemmän tällaisesta pehmeämmästä ja hieman kotoisammasta tyylistä.


Mites te, tykkäättekö enemmän romanttisesta vai modernista sisustuksesta?

4 kommenttia:

 1. Ihana tuoli! <3
  Mun sisustusmaku on ehkä jotain modernin ja maalaisromanttisen sekotusta :D peruspilareissa ja isommissa jutuissa tykkään modernista mut sitte muhun iskee ihan täysillä kaikki rottinkijutut, taljat, pärekopat, pitsi ymym romanttinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin <3 Mäkin oon tykännyt noiden sekoituksesta pitkän aikaa, mutta nyt oon huomannut että romanttinen puoli on alkanut vallata meidän kotia yhä enemmän! :)

   Poista
 2. Mä rakastin ennen maalaisromanttista sisustustyyliä ja sitä meiltä löytyikin hyvin pitkälle. Muutama kuukausi taaksepäin muutettiin kuitenkin uuteen asuntoon, missä kaikki oli uutta ja modernia enkä vain saanut maalaisromantiikkaa sovitettua niin, että tuntuisi kodikkaalta, joten nyt mennään aika lailla suomalaisella designilla ja modernilla. :) Kyllä silti edelleen tykkään maalaisromanttisesta tyylistä sopivissa määrin ja toi rottinkituoli on tosi kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asunnon perusilme kyllä vaikuttaa paljon siihen, millaiseksi sitä alkaa sisustamaan! Meillä on taas sellainen asunto, missä kaikki on vähän "vanhaa" tai ei ainakaan uusinta uutta modernia tyyliä, joten on tuntunut luontevalta myös sisustella romanttiseen tyyliin :)

   Poista