12. toukokuuta 2015

HAASTE: Suosikkini lastenvaatemerkeistä

Eilisellä Helsingin visiitilläni oli tarkoitus pikaisesti ostaa pojalle ainakin uusi huppari ja yksivärinen perustrikoopaita. Aikaa oli kuitenkin vaan viitisentoista minuuttia, joten en olisi millään kerinnyt kierrellä eri kaupoissa. Päätin suunnata suoraan siihen liikkeeseen, mistä tiesin kaikista todennäköisimmin löytäväni etsimäni vaatekappaleet. Suuntasin Polarn O. Pyretin liikkeeseen.


Ja sieltähän ne löytyi. Bongasin ihanan sinivalkoraidallisen hupparin, joka oli mukavaa materiaalia ja jossa oli neppareilla kiinnitettävä huppu. Tykästyin sen ulkonäköön ja monikäyttöisyyteen. Lisäksi mukaan tarttui tummansininen joustavaa materiaalia oleva paita, turkoosit legginsit sekä muutama pari hyväksi havaittuja jarrusukkia. Olin tyytyväinen asiakas, kaikki tarvittava löytyi helposti samasta liikkeestä. Jos minun pitäisi valita yksi ainut lastenvaatemerkki mihin pukisin lapseni, niin kallistuisin Polarn O. Pyretin puoleen.

Tykkään hankkia pojan vaatekaappiin paljon monipuolisia ja eri liikkeistä ostettuja vaatteita, mutta yhä aina huomaan kuitenkin pitäväni kaikkein eniten Polarn O. Pyretin vaatteista. Rakastan heidän raitakuosejaan eri värisinä ja tykkään siitä, että vaatteet ovat suht yksinkertaisia, mutta silti lapsenmielisiä ja mukavantuntuisia. Heillä ei myöskään ole varsinaisesti eroteltu poikien ja tyttöjen vaatteita toisistaan, mistä itse annan plussaa. Vieroksun vähän sellaista värierottelua mitä pojille ja tytöille monesti tehdään ja tykkään pukea Miltonia esimerkiksi punaisiin vaatteisiin. Polarn O. Pyretin vaatteet ovat meillä pysyneet käytössä todella hyvinä, melkeinpä uudenveroisina useista pesuista huolimatta. Hinta näissä on himpun verran korkeampi, mitä monessa muussa kaupassa, mutta laatu vastaa mielestäni hyvin hintaa. Ja sieltä kalleimmasta päästä nämä vaatteet eivät kuitenkaan ole, kun vertaa esimerkiksi Gugguuseen yms. Lisäksi Polarn O. Pyretin vaatteet ovat jälleenmyyntiarvoltaan hyviä, sillä merkki on tuttu monelle ja ihmiset myös mielellään maksavat siitä ihan mukavasti kirpputoreilla.

Ja nyt haluaisinkin haastaa teidät kaikki lastenvaatteita ostelevat kanssabloggaajat osallistumaan tähän mukaan! 

Haasteen säännöt ovat seuraavat: Jos sinun pitäisi valita yksi ainut lastenvaatemerkki, mihin pukisit lapsesi niin mikä se olisi? Ota lapsestasi kuva kyseisen merkin vaatteissa ja kirjoita postaus perusteluineen.

Haasteen tarkoitus on puhtaasti inspiroitua ja saada uusia vinkkejä. Olen itse niin hurahtanut lastenvaatteiden maailmaan, että kiinnostaisi kovasti päästä lukemaan mistä muut tykkäävät. Mikäli haaste kerää mukavasti osallistujia niin voisin tehdä ihan oman postauksen teidän mielipiteistänne. Joten linkkailkaahan kommenttikenttään teidän versioitanne. Toivottavasti innostuitte!

23 kommenttia:

 1. Lindex tai Kappahl! Niihin pukisin. Hyvä hinta-laatusuhde. Oon niin piihi maksamaan tyylii kymmentä euroa enempää :DD otan kyllä osaa haasteeseen kun joudan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lindexistä ja Kappahlista löytyy kyllä paljon kivoja vaatteita lapsille, niitä meilläkin suositaan paljon :) Ja jee, kiva jos osallistut!! :)

   Poista
 2. Tosi kiva postaus! Ensi kerran kun käyt Helsingissä, kannattaa käydä Kampin lähellä olevassa Harakanpesässä. Uskon että tykkäisit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne, mustakin tää oli kiva aihe :) Oon kerran käynytkin Harakanpesässä ja sieltäpä tarttuikin mukaan meidän ensimmäinen Gugguu-vaate! On kyllä kiva liike :)

   Poista
 3. Osallistuin haasteeseen :) http://perhearkea-anna.blogspot.fi/2015/05/yhteenkasvettu-blogissa-tormasin-kivaan.html

  VastaaPoista
 4. Sampsukan vaatteet on ihania ja laadukkaan oloisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä olikin mulle aivan uusi merkki, kiitos vinkistä! Piti heti mennä googlettamaan ;)

   Poista
 5. Pojan pukisin minäkin mieluiten Polarn O. Pyretiin, tyttöjen (varsinkin vanhemman) kohdalla valinta onkin sitten jo huomattavasti vaikeampi. Luulenpa, että se saattaisi olla brittiläinen Boden :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että teilläkin suositaan Polarn O. Pyretiä! Boden-nimistä merkkiä en vielä tiennytkään! :)

   Poista
 6. Oli myös pakko osallistua haasteeseen; hetken joutui pohtimaan omaa valintaa. :)

  http://pirppunen.blogspot.fi/2015/05/lastenvaatehaaste.html

  VastaaPoista
 7. Ehdottomasti Polarn o. Pyret ja Silverjungle😍😍

  VastaaPoista
 8. Ei ihan sitä, mitä pyysit, mutta mä listasin mun lempimerkkejä juuri vähän aikaa sitten. :)
  Täältä voit kurkata postauksen: http://jotaintekemista.blogspot.fi/2015/05/lempparit-lastenvaatemerkit.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva että linkkasit silti, kävin lukemassa :)

   Poista
 9. Polarn O. Pyret se on meidänkin kauppa. Tyttö on nyt 1,6v ja kaapissa raitaa,raitaa...Löysin vasta n puoli vuotta sitten merkin, ennen en oikeastaan ollut panostanut lapsen pukemiseen. Kun jotain tarvitsee, katson ensin Popilta , ja sieltä aina löydän tarvitsemani :) Joskus HM, Lindex,Kapphal tarjoaa jotain mitä Popilta ei saa (esim juhlaan) ja mielestäni palvelevat myös hyvin meidän tarkoituksia :)
  Katariina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heiltä kyllä löytää hyvin kaikenlaisia vaatteita :) Mutta samaa mieltä tuosta juhlavaatetuksesta, Popilta tulee enemmän ostettua ihan arkikäyttöön tarkoitettuja vaatteita!

   Poista
  2. Nosh alkaa vallata meidän vaatekaappeja aika tehokkaasti. Toisena hyvänä myös Pop.. 😊

   Poista
  3. Oon kuullut hyvää tuosta Noshista! Itselle se on vielä vieras :)

   Poista
 10. Innostuin haasteesta ja osallistuin: http://vauvakuumeesta.blogspot.fi/2015/05/haaste-suosikkini-lastenvaatemerkeissa.html

  :)

  VastaaPoista
 11. Ulkovaatteista lempimerkki on PO.P, mutta sisävaatteissa on kolmen kärki aika tiukka: Gugguu, Papu ja Aarrekid. Ja Mainio. Vaikea valinta! Tykkään miksailla ja mätsäillä näitä keskenään, sopivat hyvin yhteen joten yhtä vaikea valita. Esim. Aarekidin Aarremetsä sopii loistavasti Gugguun mintun kaveriksi ♡

  VastaaPoista