25. toukokuuta 2015

Kesävaatteita 1-vuotiaalle

Meidän minimiehen vaatekaapista toivottiin postausta ja varsinkin kesävaatteista, joten päätinkin laittaa sen toteutukseen nyt samantien. Pitkähihaisissa ja -lahkeisissa vaatteissa meillä ei ole ollut niin paljoa vaihtelua kevään aikana ja osa joulukuussa käyttöön otetuista vaatteista sopii edelleen hyvin. Tietystihän tässä on tullut osteltua uusiakin, mutta suurin osa niistä on tullut esiteltyä jo täällä blogin puolella. Lastenvaatepostaukset on kuitenkin olleet tosi suosittuja, joten kurkataanpas nyt sinne kesävaatekaapinkin puolelle.


Ensimmäisenä uusin t-paita, jonka ostin Tallinnasta. Tämä löytyi Zaran lastenpuolelta ja vieläpä sieltä tyttöjen puolen rekeistä. Tykkään nykyään käydä vilkuilemassa myös ne tytöille tarkoitetut vaatteet kaupoissa läpi, koska sieltä voi hyvin löytyä sellaisia vaatteita, jotka menee hyvin myös pojille. Tämäkään ihana ananaspaita ei sisältänyt minkäänlaisia röyhelöitä tai rusetteja ja ainoa mikä ehkä viittaa vähän tyttömäisyyteen on himpun verran lyhyemmät hihat mitä pojille tarkoitetuissa t-paidoissa on, mutta itseäni se ei ainakaan häirinnyt ja tosi kivasti sopi paita Miltonille. Zarassa on myös ihanan rohkeasti tuotu tänä vuonna poikienkin puolelle kirkkaita neonvärejä, persikkaa ja keltaista yms. Usein nimittäin ainakin itsestäni on tuntunut, että tytöille suunnitellaan paljon niitä kirkkaita vaatteita ja pojille neutraalimpia. Voi olla, että sieltä muutama vaatekappale täytyy käydä vielä kotiuttamassa.

  

Miltonin vaatekaapista löytyy tänä kesänä enimmäkseen Amerikasta ostettuja edullisia lastenvaatteita. Suomen kesän lämmin vaihe on niin lyhyt, että en ole nyt montakaan hintavampaa kesävaatetta pojalle. Niitä tulee käytettyä niin vähän aikaa ja seuraavana kesänä vaatevarasto on kuitenkin taas uusittava. Miltonilta löytyy sekä t-paitoja, että muutamat hihattomat. Matkalta mukaan tarttuneiden kesäpaitojen lisäksi olen hankkinut parit vaatekappaleet PompDeLuxilta sekä Villervallan ja Papun alea. Muutamat lahjaksi saadut pesussa tällä hetkellä olevat kesävaatteet näistä kuvista vielä uupuu.


Pojan kesävaatekaapista pitää tietysti löytyä myös shortseja ja niitä onkin meillä ihan kivasti. Kesällä varmasti tullaan käyttämään paljon myös legginsejä, mutta hellekelejä varten shortseja on hyvä olla. Niinkuin näkyy, niin noita punaisia shortseja lukuunottamatta aika siniharmaassa värimaailmassa liikutaan.

Näiden lisäksi pienen pojan kesätyyliin kuuluu ehdottomasti lippis aina auringossa ulkoillessa. Jännä muuten, että esimerkiksi Polarn O. Pyretiltä ei olekaan tullut hankittua tänä vuonna kesäksi vielä muuta kuin uv-suojavaatteet. Yleensä kun tulee sieltä shoppailtua paljonkin vaatteita pojalle. Ranta-asut me hankittiinkin jo ennen meidän maaliskuista lomareissua ja niistä kirjoitin enemmän täällä ja täällä.

Lastenvaatehaasteeseen lähti ilokseni teitä muitakin bloggaajia mukaan ja ajattelin ihan lähiaikoina kirjoitella koostepostauksen teidän suosimista vaatemerkeistä. Jos haluatte lähteä mukaan vielä ennen postauksen tekoa, niin laittakaahan linkkiä tuon postauksen kommentteihin!

Miltä näyttää teidän lasten kesätyyli?
Suositteko kesävaatteissa erityisesti jotakin tiettyä vaatemerkkiä?

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

6 kommenttia:

 1. Aivan ihania vaatteita! <3

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää, voisin pukea omat poikanikin muihin vaatteisiin. Meillä ei suosita mitään yhtä tiettyä merkkiä vaan kaapista löytyy niin Gugguuta (ne collegeshortsit on niin kovat!) kuin H&M:a. Meijän 2v pojalle mahtuu vieläkin viime kesäksi ostetut Gugguun shortsit :D Ihana blogi sulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne Gugguun kesäshortsit on ihania, niitä oon kyllä paljon katsellut! ;) Kiitos paljon :)

   Poista
 3. Ihan huippuhieno tuo ensimmäinen t-paita! :)

  VastaaPoista