5. toukokuuta 2015

Legginsit pojalla

Löydettiin eilisellä kauppareissulla KappAhlin lastenosastolta nämä ihanat eläinaiheiset legginsit, jotka vilahtikin eilen jo Instagramin puolella. Nämä löytyi mistäs muualtakaan kuin tyttöjen puolelta. Supersöpöt villieläimiä sisältävät luonnonvalkoiset legginsit, jotka sopi meidän pojalle aivan loistavasti. Ja pakkohan nämä pöksyt oli ostaa, kun poitsu alkoi hihkumaan ne nähdessään. Aivan ihanat.


Tekin olette varmaan huomanneet, että meidän Miltonin vaatekaapista löytyy hieman enemmän legginsejä kuin löysiä housuja ja osat vaatemerkithän luokitteleekin pienten lasten legginsit unisex-vaatteiksi. Edelleen on kuitenkin paljon kauppoja, missä legginsit on sijoitettu aina sinne tyttöjen puolelle, vaikkei niissä olisi minkäänlaisia rusetteja ja röyhelöitä. Poikien puolella on yleensä aina tarjolla lökäpöksyjä, mutta miksi? 

Tiedän, että on äitejä, jotka eivät pukisi poikalapsilleen legginsejä. Tykkään kuitenkin itse legginseistä jotenkin enemmän, ne tuntuu usein istuvan paremmin, ne näyttää jotenkin sopivammilta ja ne on helppo pukea ulkohaalarinkin alle. Siksi suuntaankin usein kurkistelemaan myös sitä tyttöjen puolta etsiskellessäni lapselleni housuja.


Mitäs mieltä siellä ollaan?
Voiko pojan pukea legginseihin?


Blogilista lopettaa toimintansa 1.6. joten muistuttelisin sitä kautta seuraavia lukijoita, että meitä voi seurailla Bloggerin lisäksi mm. Bloglovinin kautta, jota itsekin käytän blogien seuraamiseen. Lisäksi blogilla on oma Facebook, jota kautta on helppo seurata uusia postauksia ja sinne tulee silloin tällöin lisäiltyä myös muita juttuja mitä blogiin ei välttämättä päädy. Uudeksi suosikikseni on muodostunut tuo  Instagram, joka päivittyy tasaiseen tahtiin meidän arjen mukana.

27 kommenttia:

 1. Eetulla on noi samat :)! Ostin jo kolmisen viikkoa sitten, ne oli just tullu kauppaan sillo. Aivan ihanat <3.

  VastaaPoista
 2. Voi pukea! Aivan ihanat on, miten mä en eilen huomannut noita KappAhlissa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla että ne on loppu, käy kurkkaamassa joku toinen liike! Meilläkin oli enää muutamia pareja jäljellä, on tainneet olla aika suositut nämä :)

   Poista
 3. Meil noi oli sellasessa rekissä josta löytyi niitä perusvaatteita molemmille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kiva, että ovat laittaneet sellaiseen rekkiin! :)

   Poista
 4. Oon ihan samaa mieltä että kaikki legginsit on tyttöjen puolella, miksi!? Ihanat leggarit, täytyy käydä hakemassa Eliksellekin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en kanssa ymmärrä! Käy ihmeessä, sopis hyvin Eliksellekin :)

   Poista
 5. Mä puin kanssa pojan pienempänä leggareihin, mun mielestä se on ok siihen asti kun ne leggingssit alkaa lähennellä vaaleanpunaista ja pitsiä :D mut nyt kun poika on jo yli 2v, niin käytän lökäpöksyjä, ne on jo sellasia "isojenpoikien" housuja mun mielestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan vähän vanhempana meilläkin poika tulee pukeutumaan enemmän "poikamaisesti", varsinkin siinä vaiheessa kun alkaa omat vaatteet kiinnostaa, mutta nyt pienellä lapsella menee legginsit pojallakin mun mielestä tosi hyvin! :)

   Poista
 6. Löysin vasta blogisi ja aion paremmalla ajalla tutustua paremmin! Mutta ihanat legginsit ja aivan unisex-meininkiä mielestäni. En ainakaan itse miellä pienillä lapsilla leggareita leggareiksi. Nuohan ovat vain housut, jotka ovat tyköistuvat! ;) Ja nuo on muuten supersöpöt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löysit tänne ja tervetuloa tutustumaan :) Tyköistuvat housut nimenomaan, hyvin sanottu!

   Poista
 7. Voi pukea aivan hyvin! Samoin kuin tytölle vihreää, sinistä ym. Samoin kuin tytölle nahkarotseja tms. Aivan samoin! Leggarit ovat mahtavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ollaan samoilla linjoilla! Liikaa jaotellaan poikien ja tyttöjen malleja ja värejä vaatteisiin :)

   Poista
 8. Mä ihastelin noita samoja ja meinasin ostaa Kasperille varastoon, niin hienot! Mä käytän Kasperilla pääosin legginsejä housuina ja suurinosahan niistä on tyttöjen puolelelta mutta mitäs se haittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaakaan, legginsit on just parhaita! Ja hei mä näin näitä myös siellä vauvojen puolella kirkkaan valkoisina, josko siellä olisi Kasperille tällä hetkellä sopivaa kokoa? :)

   Poista
 9. Mielestäni legginsit menee ihan samaan kategoriaan sukkahousujen kanssa eli tietenkin voi pukea pojalle! :) Itse ostin jo hyvissä ajoin ennen pojan syntymää yhdet vaaleanharmaat leggarit. Ne jäi kylläkin käyttämättä, kun olivat kokoa 62/68 (mistä ollaan juuri siirrytty pois) ja talvella käytettiin oikeastaan aina sukkahousuja kun ei sukatkaan jalassa pysyneet. Eli vain ja ainoastaan tästä syystä jäivät käyttämättä. :) En näe mitään syytä miksen ostaisi uusia, varsinkin nyt kesää ajatellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nyt kun tulee lämpimämpi niin legginsit on siinäkin mielessä hyvät, että ne ei ole liian paksut mutta lämmittää kuitenkin jalkoja sopivasti. Meillä oli kanssa sukkkahousut jossain vaiheessa tuossa talvella tosi hyvät, kun sukat ei meinanneet millään pysyä jaloissa! :)

   Poista
 10. No todellakin voi!! Mä oon periaatteessa sitä mieltä, että lapsille voi pukea mitä vaan eikä pidä aina pitäytyä tyttöjen ja poikien väreissä jne... Ainoa rajanveto ehkä siinä, että mekot ja hameet jää tytöille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä! En mäkään Miltonille mekkoja ostaisi, enkä ehkä vaatteita missä röyhelöitä. Mutta tosiaan liikaa tunnutaan jaottelevan tyttöjen ja poikien vaatteita :)

   Poista
 11. Meillä 1,5 vuotiaalta pojalta löytyy myös paljon legginssejä/trikoopantseja! Aivan ihanat nämä, täytyy käydä kappahlissa katsomassa jos meillekin löytyisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy kurkkimassa, toivottavasti saat teillekin! Nämä on ihanat ja varmasti monelle lapsellekin mieluisat, kun voi noita eläimiä ihmetellä :)

   Poista
 12. Ihanat housut ! Meillä myös suositaan legginsejä, paljon kivemmannäköiset ja istuu paremmin kun muut housut :) Onko noissa kokoja 98 eteenpäin...? Kotiuttaisin nuo meinaan meidänkin pojalle mielellään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille otin nämä koossa 92 (vaikka pojalla yleensä 86), koska aika napakan oloiset oli ja koko osoittautui oikeaksi valinnaksi. Joten uskon, että näitä on myös vähän isommissa koissa!

   Poista
 13. Mää käytän meidän 2,5-vuotiaalla melko paljo leggareita. Just kivoja! :) Näyttää ihanilta nuo eläinlegginsit, pitää ehkä käydä kotiuttaan meillekin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, nää on niin suloiset :) Leggarit on kyllä kivoja!

   Poista
 14. Hei! Jos leggarit kiinnostavat, niin olen perustanut facebookiin putiikin nimeltä Netan Nurkka, joka myy mm. laadukkaita Blade&Rose leggareita tytöille ja pojille. Kauppa osoitteessa https://www.facebook.com/pages/Netan-Nurkka/494304007387646. T: Netan Nurkan Janette

  VastaaPoista