1. toukokuuta 2015

Meidän vappuKaukana on ne ajat, kun vietettiin vappua Helsingin kaduilla ja tarvottiin haalarit päällä ja reput selässä  massan mukana paikasta toiseen. Enää pitkään aikaan ei ole tehnyt mieli viettää vappua tuonkaltaisissa meiningeissä. Kaksi vuotta sitten oltiin vielä kaksistaan miehen kanssa ja itseasiassa juuri vapunaattona käytiin tekemässä asuntokauppoja. Vuosi sitten nuuhkuteltiin vastasyntynyttä Miltonia sairaalassa. Tänä vappuna seurailin tuota pientä taaperonalkua ja hänen puuhailujaan. Huh,  niin se elämä vaan vie eteenpäin.

Meillä on ollut nyt lapsivieraita kylässä ja ollaan menty tämä vappu ihan lasten ehdoilla. Ollaan käyty markkinoilla munkkikahveilla, ostettu vappupallot, lakua ja käyty puistossa temmeltämässä. Milton on ihmetellyt lukuisia ulkona liikkuvia koiria ja hokenut vaan haltioissaan "äiti, äiti" koko ajan (toinen kutsuu kaikkia eläimiä äideiksi). Ollaan syöty paljon ja oltu vaan. Tänään tein meille sämpylöitä, muuten ei ole oikein minkäänlaista leipomisinnostusta ollut viime viikonlopun juhlien urakan jälkeen. Olen varmaan kymmenen kertaa tämänkin päivän aikana lakaissut keittiön lattiaa ja jynssännyt  syöttötuolia sormiruokailujen jäljiltä. Ihan niinkuin kaikkina muinakin päivinä.

Mutta on kyllä ollut mukava perhevappu, juuri tällaista sen nykyään pitääkin olla. Viikonloppuna onkin sitten vuorossa jotain aivan muuta jännää. Nyt ajattelin ottaa vielä lasin kuohuvaa ja kömpiä sitten nukkumaan. Huomenaamulla on minun vuoroni nukkua pitkään.

Mites teidän vappu on sujunut?

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ja näyttää just hyvältä vapulta :) Itsekään en kyllä sellaista opiskelijavappua enää kaipaa... Tänä vuonna vappu meni muuttaessa, sopi sekin mulle ihan hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo meillä oli kyllä mukava vappu :) Nuo opiskelijavappumeiningit tuntuu tosiaan nykyään jotenkin niin kaukaiselta!

      Poista