6. toukokuuta 2015

Sata rautaa tulessa

Viime aikoina arki on ollut lievästi sanottuna hektistä. Rauhallisen kotona vietetyn vauvavuoden jälkeen onkin yhtäkkiä sata rautaa tulessa ja kalenterille on taas ollut käyttöä. On ollut synttärijärjestelyjä, 1-vuotiskuvauksia, vappu, teatteria harvase ilta ja blogiinkin on uponnut paljon aikaa. Sitten on tietysti vielä tuo taapero, jonka kanssa puuhatessa aika menee nykyään entistä nopeammin.


Eilen oli pitkästä aikaa päivä, jolle meillä ei ollut yhtään suunnitelmia. Päätettiin lähteä pojan kanssa maalle tämän isovanhempien luokse hieman hengähtämään. Heti perille päästyäni vedinkin villasukat jalkaan, otin ison kahvikupin käteen ja asetuin sohvalle. Teki mieli hetki vaan olla. Miehen tultua töistä, käytiin vielä saunassa, jonka jälkeen suunnattiin takaisin kotiinpäin. Pieni breikki, joka kuitenkin auttoi kasaamaan omia ajatuksia.


Totuus on kuitenkin se, että nautin tästä kiireestä.. Tunnen oloni kaikkein energisimmäksi silloin, kun on paljon ohjelmaa ja suunnitelmia arjessa. Olen jotenkin aina nauttinut kalenterin täyttämisestä ja päivien suunnittelemisesta etukäteen. Kun päivien suurimpana ohjelmanumerona on pitkään ollut vaunulenkki tai leikkipuistoreissu, tuntuu tällainen joka suuntaan vauhkoaminen hyvältä.


Kevään kiireet pitäisi kohta jo helpottaa, mutta onneksi suunnittelen jo täyttä päätä uusia haasteita kevättä ja alkukesää varten. Erästä haavetta on pyöritelty suunnitelmissa jo pitkän aikaa ja voi olla että se tuleekin toteutumaan tämän tulevan kesän aikana vihdoinkin! Kivoja juttuja muutenkin taas tiedossa lähiaikoina.

Nyt on myös kovasti tullut mietittyä, miten mahtavaa on, kun on vihdoin päässyt tekemään elämässä sellaisia juttuja, mistä nauttii ihan täydestä sydämestä. Blogin kirjoittamista suunnitelin monet vuodet ennenkuin aloitin ja teatterin lavallekin uskaltauduin pitkän tauon jälkeen uudestaan vasta nyt. Jotenkin huippu tunne, kun tuntuu että on pikkuhiljaa päässyt kokonaan eroon sellaisesta pähkäilystä ja alkanut vaan elämään niiden omien haaveiden ja tavoitteiden mukaan.

10 kommenttia:

 1. Täällä pitkälti samoja ajatuksia ja fiiliksiä! Tekee pitkästä aikaa hyvää huomata, että koti on sotkuinen siitä syystä ettei oikeasti ole ollut aikaa siivota kun ei ole ollut kotona tai että illalla ehtii istumaan kunnolla sohvalle vasta yhdekän maissa. :) Tosin nyt vietetään täällä ihan aitoa kotipäivää mikä tuntuu vaihteeksi tosi hyvälle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vähän sama, nyt voi oikeasti sanoa, ettei ole kerinnyt siivoamaan! :D Mutta on nuo rauhalliset kotipäivätkin välillä aina kivoja :)

   Poista
 2. Tuli ekana tosta haaveesta mieleen että ootteko mahdollisesti hankkimassa omaa asuntoa/taloa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on oma asunto jo ja omasta talosta kyllä haaveillaan, mutta sen aika ei ole ihan vielä.. :) Tällä kertaa on kyseessä vähän pienempi haave, kerron mikäli se varmistuu! :D

   Poista
 3. Ihania kuulumisia, tuli hymy huulille kun tätä luki! :) Musta tuntuu kanssa että tykkään enemmän siitä että on mielummin vaikka vähän kiire kun ei mitään tekemistä. Sellasen vipinän keskellä sit yksittäiset kotipäivät tuntuu niin luksukselta ja ihanalta, osaa nauttia niistä paljon enemmän.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että postaus vaikutti positiivisesti :) Niinpä, pieni kiire on kivaa ja samalla oppii arvostamaan myös niitä rauhallisia päiviä!

   Poista
 4. Ihanat housut!! Saako kysyä mistä olet ne löytänyt? 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on Zarasta, mutta ovat jo muutaman vuoden vanhat! Tykkään näistä itsekin tosi paljon :)

   Poista