28. toukokuuta 2015

Seuraa meitä!

Ihanaa, nyt on kesä! Aurinko paistaa ja kevättakin on saanut jättää naulakkoon. Pian pääsette lukemaan meidän kesäsuunnitelmista ja samalla paljastankin, mikä pitkään odotettu juttu tulee toteutumaan tulevan kesän aikana (siitä vihjailinkin jo aiemmin täällä).

Sitä ennen kuitenkin vähän blogin seurantakanavista. Olette varmaan huomanneet, että Blogilista lopettaa toimintansa 1.6. eli ihan pian, mutta onneksi seurantakanavia löytyy muitakin. Toivottavasti myös Blogilistan kautta seuraavat lukijat pysyvät matkassa mukana jatkossakin!


Oma suosikkini on Bloglovin ja sieltä me löydymme täältä. Käytän itse blogien seuraamiseen pääsääntöisesti tätä, koska se on helppokäyttöinen ja toimiva. Bloglovinilta löytyy myös oma mobiilisovellus, moni kun taitaa lukea blogeja kännykän kautta.


Yhteenkasvettu löytyy myös Facebookista. Sinne tulee linkkailtua kaikki postaukset ja silloin tällöin myös kuvia yms. Itsekin tulee seurattua montaa blogia myös tätä kautta, Facebookissa kun tulee muutenkin pyörittyä niin tämä on aika kätevä seurantakanava.


Sitten on tietysti Instagram, jonka koukuttavuudesta kirjoitinkin jo ihan oman postauksensa. Tällä hetkellä Instagram on kaikkein aktiivisimmin päivittyvä kanava, joten myös siellä kannattaa meitä seurailla nimimerkillä @yhteenkasvettublogi.

Moni käyttää myös tuota Bloggerin omaa lukulistaa ja sitä kauttahan on myös helppo liittyä lukemaan tuosta blogin sivupalkista.

Mutta minä palailen seuraavaksi niiden kesäsuunnitelmien kanssa, pysykäähän kuulolla. Aurinkoista päivää teille. 

Mitä kautta te tykkäätte seurata blogeja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti