17. kesäkuuta 2015

Epäonnea

 
 

Aina ei meidänkään elämä ole yhtä hymyä ja onnellisia päiviä. Juuri nyt nimittäin tuntuu, että varsinkin tämä viikko on lähtenyt käyntiin suorastaan surkeasti. Olen saanut pitkästä aikaa kunnon itkuraivarit kotona ja muutenkin ilmassa on ollut enemmän itkua ja pahaa mieltä yhdellä jos toisella.

Mainitsin aikaisemmin, että jouduttiin käymään pojan kanssa lastenlääkärillä. Syynä oli outo ihottuma, joka ei saamastamme lääkekuurista huolimatta kadonnut yhtään mihinkään. Tällä viikolla meillä aloitettiin taas yöheräilyt ja itkun säestämänä poika on öisinkin raapinut ihoaan hysteerisesti. Eilen meillä oli viimein odotettu aika ihotautilääkärille, joka epäilee että pojalla saattaisi olla jokin ruoka-aineallergia. Pikkumies laitettiin samantien verikokeisiin, mistä jäi kyllä itselle (ja pojalle) todella huono maku. Huomatessani, että he aikovat ottaa kokeen suoninäytteenä kysyin samantien ihopuudutteesta, mutta sain vastaukseksi vain mutinaa. Meillä olisi kyllä ollut aikaa odottaa, että puudute olisi vaikuttanut edes jotenkuten, mutta sen sijaan näyte otettiin samantien ja huutoitkuksihan se meni. Muutenkin tuntui, että palvelu ei ollut yhtään lapsiystävällistä ja kyseessä oli kuitenkin yksityinen puoli. Jokatapauksessa meillä on nyt muutamat uudet rasvat käytössä ja odotellaan vastauksia allergiakokeista.

Eikä siinä vielä kaikki. Hankin juuri äskettäin uuden puhelimen, josta olin aivan superinnoissani. Vanha oli temppuillut niin paljon, soitellut omiaan, näppäillyt näyttöä itsekseen ja akkuakin sai ladata kolme kertaa päivässä. Olin viikon ajan elänyt aivan onnessani uuden iPhone6:n kanssa, kunnes sitten maanantaina tiputin puhelimen vahingossa taskustani vessanpönttöön. Sain pelastettua puhelimen samantien vedestä, mutta ei se enää toiminut. Luin jostain, että riisikulhoon upotettuna puhelin saattaisi vielä lähteä toimimaan, mutta ei siitä ollut apua. Se meni siinä.

No, elämä ei aina voi olla pelkkää ruusuilla tanssimista ja onneksi nämä ovat loppujen lopuksi aika pieniä murheita. Positiivista tässä viikossa on se, että koulukurssini päättyvät nyt tältä keväältä ja edessä on vielä kokonaiset kaksi kuukautta yhdessäoloa pojan kanssa. Ollaan enää muutama viikko kaksin ja sitten saadaan isäkin lomailemaan meidän kanssa. Saatiin varattua se Ahvenanmaan reissu heinäkuulle ja sitä täällä jo odotellaan kovasti. Mukavampaa loppuviikkoa ja juhannusta odotellessa!

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

14 kommenttia:

 1. Tsemppiä <3 Meidän Onnilla on siitepölyallergia ja pienempänä varsinkin oireili eniten iholla. Atooppisella ihottumalla ja poskien lehahtelulla.. Onko teillä ollut mitään nuhaa tai kutinoita silmissä?

  Hyvä että pääsitte kunnon lääkärille vaikka nuo testit onkin pikkuiselle tosi tylsiä :/

  T.Nadja/napsahduksia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuhaa tai silmien kutinaa ei ole ollut.. ainoastaan tuo iho mikä kutisee :/ Joo oli kyllä hyvä, että päästiin nyt käymään ihotautilääkärillä, ehkäpä vihdoin saadaan selvyys tähän oireiluun. Kiitos <3

   Poista
 2. Voi kurjaa :( Toivottavasti saisitte ihottumaan selvyyden! Tosi inhottavaa jos hoitohenkilökunta ei osaa toimia lapsiystävällisesti!

  Onko teillä kotivakuutus? Mulla ainakin korvasi osan puhelimen korjauksesta kun aikanaan onnistuin näytön hajottamaan, kannattaa ottaa selvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy joo toivoa, että ihottuman syy selviäisi pian. On kotivakuutus ja soitinkin sinne niin kyllä sieltä onneksi saa korvausta. Veinkin nyt sitten puhelimen huoltoon ja uusi pitäisi tulla tilalle :)

   Poista
 3. Hmmh harmillista :( Inhottavaa kun monia kurjia juttuja kasaantuu samalla ajanjaksolle. Toivottavasti ihottumalle löytyy syy, tsemppiä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se juuri, että eiväthän nämä suuria murheita ole mutta kumman suurilta ne alkavat tuntua, kun sattuvat kasaantumaan kaikki yhteen! Kiitos <3

   Poista
 4. Voi sentäs :/ Toivottavasti ihottuman syy selviää pian, aina tuollaiset kuitenkin huolettaa ja pyörii mielessä. Aurinkoisempaa loppuviikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo toivotaan, että selviäisi pian ihottuman syy!

   Poista
 5. Toivottavasti ihottuman syy selviää. Oletko kokeillut kortisonia ihottumalle? Tai varmaan olet, mutta tarkistan vain. Kukkiksella oli kummallista ihottumaa kasvoissa, johon ei löytynyt mitään syytä ja siihen auttoi kortisoni kuuri. Uusiutui pariin otteeseen, mutta hävisi sitten lopulta. Tuosta lääkärikäynnistä kannattaa jättää palautetta, tosi ikävää ettei kuunneltu sun toivetta puudutuksesta :O :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kortisonia oon myös kokeillut, mutta siitä en ole huomannut olevan oikeastaan hyötyä.. :/ Saa nähdä, alkuviikosta meidän pitäisi saada jotain tuloksia. Ja niinpä, ainahan voisi kyllä antaa palautetta!

   Poista
 6. Meillä on myös ihottumaa poskissa, mut neuvola ei oikei ottanut kantaa. Perus rasvat ei auttanut, mut bepanthenilla häviää eli todennäköisesti jotai atopiaa tai allergiaa? Ei kuitenkaan kutia.. No onneksi apu löytyi meillä ja toivottavasti myös teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että teillä löytyi apu! Meillä tuo Bepanthen tuntui auttavan vain hetkeksi, mutta palasi sitten taas.. Meidän pitäisi saada tänään vastauksia, toivottavasti selviää mistä johtuu :)

   Poista