23. kesäkuuta 2015

Ikeasta löytyi...


... Kaikenlaista mustaa! Sitä ollaan selkeästi palailemassa takaisin vuosien takaiseen sisustusinnostukseen, nimittäin valkoisen lisäksi koti on pikkuhiljaa alkanut täyttyä myös tummemmista yksityiskohdista. Makuuhuone sai vähän aikaa sitten tummempaa sävyä vanhoista mustavalkoisista verhoista, jotka eivät yhtäkkiä enää näyttäneetkään yhtään hullummilta ja nyt oli vuorossa kylpyhuone.

Meidän kylpyhuone on hyvin pieni enkä oikein missään vaiheessa ole kokenut sitä kovinkaan viihtyisäksi. Lattian ja seinän laatat laittaisin mielelläni vaihtoon ja mieli tekisi päästä eroon myös ammeesta, joka tuntuu vaan turhaan vievän tilaa pienessä kylpyhuoneessa. Valkoiset siistimmät kalusteet vaihdettiin pari vuotta sitten tänne muuttaessamme, mutta muuten kylpyhuoneen sisustusta on tullut piristettyä vain sisustustekstiilejä vaihdellen.

Eilen tuli tehtyä Ikea-reissu, jonne lähdin oikeastaan vaan katselemaan josko jotain pientä tarttuisi mukaan. Muutaman muun sisustusjutun lisäksi kylpyhuonepuolelta löytyi kaikenlaista mustaa. Mukaan tarttui mm. pyyhkeitä ja uusi matto. Noita samoja TOFTBO-mattoja meillä taitaakin olla jo nyt neljässä eri värissä, niitä tulee aina osteltua kun tekee mieli vaihdella kylpyhuoneen väritystä. Ne on niin edullisia ja niin ihanan tuntuisia jalkojen alla!

Millaista värimaailmaa teidän kylpyhuoneista löytyy?

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

10 kommenttia:

 1. Ikeasta löytyy aina kaikkea kivaa vaikkei mitään edes tarvitsisi :D Meillä on wc:ssä ja kylppärissä laatat harmaan sävyissä, kalusteet vaaleat ja tekstiilit vaihtelee mustasta valkeaan tai johonkin väriin satunnaisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin löytyy.. :D Harmaata mäkin haluaisin laattoihin, ehkä jossain vaiheessa päästään ne vaihtamaan!

   Poista
 2. Kun me rempattiin tähän muuttaessamme kylppäri, tahdottiin jotain neutraalia ja "helposti eteenpäin myytävää". Värimaailmaksi valikoitui siis harmaa. Lattia on tumman harmaa, seinät alaosasta perusharmaata, välissä kuvioboordi ja yläosa valkoinen (sellanen "likaisen" valkoinen mikä sopii sävyyn). Oon kyllä tykännyt. Vessa meillä on vieläkin remppaamatta ja se onkin mielestäni hirveä. :D Laattaa, feikkipuupaneelia yms. Ehkä joskus on rahaa remppailla sekin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa on hyvä ja neutraali väri, tykkäisin itsekin! :) Toivottavasti mekin päästään joskus kylppäriremppaa tekemään :)

   Poista
 3. meilläkin on kylppärissä musta-valkonen värimaailma. Seinät mustat ja lattia valkoinen, kalusteet valkoiset ja mustat yksityiskohdat. :) tuo musta väri toimii yllättävän hyvin sisustuksessa! Hienot yksityiskohdat teilläkin kylppärissä. Ikea on siitä paha, että siellä tulee joka ikinen kerta jotain heräteostoksia tehtyä.. :D


  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mustan ja valkoisen yhdisteleminen on kyllä hyvännäköistä! :) Mullakin tarttuu melkein aina Ikeasta jotain mukaan, vaikken mitään lähtisi ostamaankaan..

   Poista
 4. Ma vihaan meidän kylppäriä, meillä on sellainen ihanan sinisävyinen kylppäri, yök :D. Kiireesti täytyisi saada uutta pintaa, tai edes jotain raikasta pientä sisustus-juttua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on siniset nuo laatat, enkä tykkää niistä :D Haluaisin vaaleanharmaat lattialaatat!

   Poista