21. kesäkuuta 2015

Juhannus 2015 vesillä


Täällä vierähti kokonaiset kaksi päivää poissa blogin parista, mutta nyt ollaan taas palailtu koneenkin äärelle. Suurin osa teistäkin on varmaan jokatapauksessa viettänyt juhannuksena aikaa ihan muiden juttujen kuin blogien parissa. Me vietettiin juhannus pääosin veneillen ja maissa käytiin nukkumassa, saunomassa, syömässä ja vähän leikkimässä hiekkaleikkejä sateessa. En tietenkään kiireesti pakatessa tajunnut ottaa Miltonille kurahaalareita mukaan, mutta onneksi tyttökaverilta saatiin lainaksi ihanat pinkit haalarit, jotka vilahtikin jo mm. blogin FB:ssä. Kannattaa muuten seurata meitä tuolla Facebookinkin puolella, jos blogissa on hiljaista niin siellä saattaa kuitenkin tapahtua ja se on myös tosi kätevä tapa seurata blogin uusimpia postauksia.

Edellisistä veneilyistä oli kulunut jo kokonainen vuosi, joten se olikin tuolle meidän pienelle tavallaan ihan uusi kokemus. Kiinnostusta herätti moottori ja veden ihmettely, vaikka olihan siinä jossain vaiheessa pientä turhautumistakin havaittavissa. Olisi pitänyt päästä juoksentelemaan ja se ei ollut pienessä veneessä mahdollista. Aattona ei myöskään meinattu saada poikaa millään päiväunille vieraassa sängyssä, vaikka toista nukutti kauheasti. Päätin sitten lähteä yksin ajelemaan pojan kanssa ja toinen sai ainakin pienet unet nukuttua hurisevan auton kyydissä. Ajellessani mietin, että kovin on erilaisia nämä juhannukset nykyään, mutta kyllähän se niin on, että juhannus niinkuin muutkin juhlat on myös lasten juhlia ja heidän ehdoillaan mennään nykyään.

Muuten meidän juhannus sisälsi paljon ruokaa ja rentoa olemista, pientä kommuunielämää ystävien kesken. Ja tulihan itse vihdoin heitettyä talviturkkikin, vaikka vesi olikin vielä todella kylmää! Nyt tultiin tänne pojan isovanhempien luokse hakemaan hoidossa ollutta kisua, mutta oltiinkin kaikki niin väsyneitä että jäätiin tänne vielä nukkumaan kunnon päiväunet.

Miten siellä on keskikesän juhlinnat sujuneet?

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

4 kommenttia:

  1. Voih, kuulostaapa mukavalta Juhannukselta! Mäkin haaveilen omasta veneestä ja siitä, että pääsisi veneileen koko perheen kera, vaikka jonnekkin vähän pidemmälle tai Ahvenanmaalle tms. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti saatte oman veneen jossain vaiheessa! :) Mekin oltiin kavereiden veneellä liikkeellä, itse ei olla niin kovia veneilijöitä, mutta kesäisin on aina silloin tällöin kyllä kiva käydä vesillä :)

      Poista