18. kesäkuuta 2015

Kahvittelua vanhassa kaupungissa


Edellisen postauksen tunnelmien jälkeen halusin tulla kirjoittelemaan tänään vähän positiivisemmilla fiiliksillä. Jotenkin tulee aina vähän hölmö olo, jos on tullut kirjoitettua kovin negatiivissävytteisesti.  Mutta vaikka olenkin halunnut pitää blogin pääosin hyvän mielen paikkana, niin haluan tämän silti olevan nimenomaan aito. Blogi on paikka, johon olen tässä puolentoista vuoden aikana jo tottunut vuodattamaan niitä elämän hyviä että huonoja hetkiä ja sellaisena se tulee pysymäänkin. Ujostellen perustetusta raskausblogista on oikeasti kasvanut itselleni todella tärkeä harrastus, joka kulkee arjen tunnelmissa mukana. Blogissa tullaan muuten pian näkemään jotain uutta, jotain mikä on tuonut taas aika kivasti lisäinnostusta kirjoitteluun. 

Jokatapauksessa tänään on ollut hyvä päivä. Heti aamusta oli jo tosi hyvä mieli uskomattoman harmaasta ja sateisesta päivästä huolimatta. Sain nukkua pitkään, oltiin koko perhe kotona ja otettiin ihan rennosti. Käytiin sushilla ja kun kerrankin oltiin autolla liikenteessä, päätettiin käydä vanhassa kaupungissa kahvilla. Cafe Klockan -nimisessä kahvilassa olen halunnut käydä jo pitemmän aikaa, mutta sinne (niinkuin moneen vanhan kaupungin liikkeeseenkin) on vähän mahdoton viedä rattaita mukana. Nyt päästiin kuitenkin kahvittelemaan ja juotiin kunnon pullakahvit. Milton sai lemppariherkkuaan eli vaniljajäätelöä ja toinen oli niin suloinen, kun halusi välttämättä syödä jokaisen lusikallisen itse ja hihitteli koko ajan syödessään. Ihana pieni nautiskelija, on ne vaan niin herttaisia nauraessaan.

Nyt meilläkin siirrytään pikkuhiljaa juhannuksen viettoon. Vietetään juhannus ystävien seurassa ja tiedossa olisi muunmuassa veneilyä täällä lähisaaristossa. Toivottavasti sää muuttuisi edes vähän paremmaksi huomiseen mennessä. Tein meille äsken saaristolaisleipää ja kassit pitäisi vielä pakata, aamulla lähdetään nimittäin aikaisin liikkeelle. Toivotetaankin teille kaikille nyt oikein ihanaa juhannusta ja yhdessäoloa rakkaiden kanssa!

Vietättekö te juhannusta kotosalla vai suuntaatteko jonnekin muualle?

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

8 kommenttia:

 1. Täällä suunnataan Helsinkiin hotelliin juhannukseksi, tarkoitus olis käydä Korkeasaaressa ja ottaa ihan rennosti:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kivalta, meidänkin pitäisi kesällä jossain vaiheessa kävästä Korkeasaaressa :)

   Poista
 2. Mukavaa Juhannusta teidänkin perheelle!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivottavasti teilläkin oli kiva juhannus<3

   Poista
 3. Tuo vanha kaupunki on niin ihana ja tunnelmallinen paikka. Me vietetään juhannusta mummolassa, kivaa päästä itsekin sinne rentoutumaan. Oikein hyvää juhannusta teidän perheelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, välillä tulee vaan tosi vähän käytyä siellä vaikka lähellä asutaankin! Toivottavasti teillä on ollut rentouttava juhannus mummolassa :)

   Poista
 4. Vanhat kaupungit ovat kyllä idyllisiä!

  VastaaPoista