30. kesäkuuta 2015

Kesän ensimmäiset vesileikit + KILPAILU


Jes, vihdoin tännekin aletaan saamaan sitä kunnon lämpöä ja tämän viikon sääennuste näyttääkin varsin lupaavalta! Päästiin tekemään yhteistyötä Blogiringin kanssa ja osallistumaan heidän sekä Liberon yhteiseen Libero Ocean Adventures -kampanjaan, jonka tarkoituksena on tukea työtä elävän meren puolesta. Saatiin Liberolta mukavaa postia, joka sisälsi vaippoja sekä ihanat kilpikonna- ja mustekala-aiheiset kylpyviitat minimiehelle. Kylpyviitat on otettu heti ahkeraan käyttöön, ne on söpöytensä lisäksi myös tosi käytännöllisiä pelkkiin pyyhkeisiin verrattuna. Tällainen kylpyviitta on mahdollista saada liittymällä Liberokerhon jäseneksi ja keräämällä koodeja ostamistaan vaippapaketeista!

Libero haluaa tämän kampanjan avulla levittää sanaa vesistöstämme ja sen lajistosta ja siksi tänä kesänä heidän vaipoissaan seikkailee mm. mustekaloja ja meduusoja. Jokaisesta ostetusta Limited Edition -vaippapaketista sekä kampanjavideon katsomiskerrasta Libero antaa lahjoituksen kasvatusaltaiden rakentamiseen uhanalaisille kalalajeille. Videolla suloiset vauvat uiskentelevat kalojen ja muiden seassa ja sen voi katsoa täältä.


Olen itse aina nauttinut suunnattomasti veden läheisyydestä ja vaikkei me omaa mökkiä omistetakaan niin järvien, jokien ja meren läheisyydessä tulee lomailtua paljon kesäisin. Tämän kesän alku oli niin viileä, ettei olla vielä päästy rannalle uimaan, mutta uuden uima-altaansa pikkumies on jo päässyt testaamaan. Milton rakastaa vedessä polskimista ja päätettiin hankkia maalle kunnollisen kokoinen uima-allas. Siellähän tuo näytti jo kovasti nauttivan, leikki innoissaan kastelukannun ja muiden vesilelujen kanssa.


Sain järjestää teille myös kesään ja veteen liittyvän kilpailun! Palkintona on yksi Libero Ocean Adventures -kylpyviitta ja kilpailuun pääset osallistumaan Instagramissa.

Kilpailun säännöt:
1. Julkaise Instagramissa kuva lapsestasi nauttimassa kesästä rannalla, uima-altaalla tai muiden vesileikkien parissa.
2. Lisää kuvaan hashtag #LiberoMeri2015
3. Merkitse kuvaan minun Instagram-tilini eli @yhteenkasvettublogi

Osallistuaksesi kilpailuun on tilisi oltava julkinen. Ihanimman kesäkuvan lisännyt voittaa kylpyviitan, valitsen itse voittajan! Aikaa osallistua on viikko eli ti 7.7. saakka.

Kertokaahan ajatuksianne, miksi teidän mielestä on tärkeää olla mukana tukemassa työtä vesistöjemme puolesta?

Yhteistyössä Libero

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

2 kommenttia:

  1. Ei mulla muuta mutta voi hyvänen aika miten ihania kuvia! Tuo toinen kuva ylhäältä varsinkin on aivan superhurmaava <3

    VastaaPoista