24. kesäkuuta 2015

Kysy meiltä!


Nyt olisi ihan ensimmäistä kertaa blogin historiassa kysymyspostauksen vuoro! Blogiin on tullut viime aikoina mukavasti uusia lukijoita ja ajattelin, että tämä voisi olla kiva idea vähän avata ajatuksiani ja meidän elämää. Sekä uudet että vanhat lukijat, nyt saa laitella kysymyksiä kommenttiboxiin! Mitä haluaisit tietää minusta, meidän perheestä tai muuten elämästämme? Mikäli innostutte kyselemään, niin teen vastauksista ihan oman postauksen.

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

8 kommenttia:

 1. Miten olette tavanneet miehesi kanssa, kauanko olette olleet yhdessä ja oletteko naimisissa tai suunnittelemassa naimisiin menoa? :) Oliko Milton nimi valmiiksi mietitty poitsulle, vai oliko teillä jokin muu nimiehdokas, niin tytölle kuin pojalle? :)

  VastaaPoista
 2. Mikä on parasta äitinä olemisessa? Entäs vaikeinta? :)

  VastaaPoista
 3. Haluaisin tietää bloggaamisesta. Onko sinulla jotain rutiineja, mistä insipiroidut ja missä tykkäät blogata? Onko sinulla blogillesi jotain tavoitteita ja miksi bloggaat? :)

  Sinulla on ihana ja piristävä blogi, jatka samaan malliin! :) Blogiasi on aina ilo tulla kurkkimaan!

  VastaaPoista
 4. Minäkin olin kyselemässä bloggaamisesta, Selina kysyikin puolestani :) Minkä verrran käytät aikaa ja ajatusta blogiin? Pidätkö postausaiheita luonnoksissa paljon vai kirjoitatko aina ns. puhtaalta pöydältä? Millä kalustolla kuvaat ja kuinka/ millä ohjelmalla mahdollisesti viimeostelet blogikuvat?

  VastaaPoista
 5. Miten oot päätynyt sittenkin julkaisemaa miltonista sellasia kuvia että hän on tunnistettavissa? (Muistelen et jossain vaiheessa olit vähän tarkempi pojan kuvista) ja tää ei siis mitenkää pahalla, kiinnostaa vaan :)
  Mitä sun mies tekee työkseen?
  Liikutko monta kertaa viikossa? Käytkö vielä salilla?
  Mikä on sun lempiruoka? Tykkäätkö kokata?
  Millainen äiti olet? Millainen puoliso?
  Odotatko innolla sitä kun milton menee hoitoon ja itse menet töihin/kouluun?
  Ulkoiletteko päivittäin?
  Lempi kotityö ja inhokkikotityö?
  Millainen kasvattaja oot?

  Siiinä nyt jotain joita olis kiva kuulla :)

  VastaaPoista
 6. Mistä ostat lastenvaatteet? Millaiset päivärutiinit teillä on? Mitä teet hoitovapaan jälkeen? :)

  VastaaPoista