7. kesäkuuta 2015

Suosikkini lastenvaatemerkeistä -haasteen tuloksia

Laitoin jokunen aika sitten liikkeelle Suosikkini lastenvaatemerkeistä-haasteen. Mukaan lähti myös teitä muita blogia kirjoittavia mukaan ja haaste sai muutenkin aikaan kivasti keskustelua. Viime aikoina blogeissa yleensäkin on pyörinyt paljon juttua lastenvaatemerkeistä ja niiden hinnoista. Aiheesta on tehty nyt sen verran paljon postauksia, etten taida itse viitsiä sen kummemmin enää ottaa asiaan kantaa. Sen sijaan ajattelin tehdä nyt koosteen haasteeseen osallistuneiden valitsemista lastenvaatemerkeistä.


Henni tykkää pukea lapsilleen KappAhlin ja H&M:n vaatteita. Meilläkin tykätään. Pojan vauva-aikana tuli hankittua paljon KappAhlin Newbie-vaatteita, ne oli mielestäni ihanan hempeitä vauvalle ja malliltaan mukavia. Nykyään olen ostellut heiltä vaatteita vähän harvemmin, mutta nämä blogissakin esittelemäni (ja suuren suosion muidenkin äitien keskuudessa) saaneet valkoiset eläinlegginsit ovat olleet meillä kovassa käytössä. KappAhlin lastenvaatelaatu on mielestäni aina ollut tosi hyvää. H&M on tuttu merkki Miltoninkin vaatekaapissa, sieltäkin on tullut hankittua mm. paljon legginsejä ja paitoja. Monesti puhutaan heidän vaatteiden heikosta laadusta, mutta meillä on kaikki kyllä pysyneet hyvinä. Käytän itsekin paljon heidän vaatteitaan, enkä ole huomannut laadussa ongelmia.


Teija ja Nellis taas pukisivat lapsensa Lindexin vaatteisiin. Meillä on myös käytetty Lindexin vaatteita todella paljon ja yhä edelleen sieltä löytyy pojalle vaikka mitä kivaa. Vaatteiden kangas ei mielestäni ole pysynyt käytössä ihan yhtä pehmeänä mitä ostaessa, mutta niiden kuosit on vaan niin söpöjä.

Anna valitsi suosikikseen Villervallan. Meiltä löytyy jonkin verran heidän vaatteitaan, koska täällä Porvoossa on Villervallaa myyvä Skidi-myymälä. Heidän vaatteet ovat ihanan tuntuisia ja kuosit ihanan värikkäitä! Pojan vaatekaappiin löytyikin heiltä aivan ihana jäätelöasu kesää varten, nyt vaan odotellaan että ilmat lämpenisi niin mini pääsisi sitä käyttämään. 


Oman suosikkini Polarn O. Pyretin lisäksi tykkään tällä hetkellä mm. PompDeLuxista ja Gugguusta. Vauva-aikana pojan vaatekaappi sisälsi hyvin vähän kalliimpia lastenvaatteita, mutta nyt on niitä meillekin alkanut eksyä. Ostan kuitenkin edelleen vaatteet sillä perusteella, mikä sattuu eniten silmää miellyttämään, joskus se on Lindex ja joskus Gugguu. Tosin jälkimmäisen merkin vaatteita ostetaan edelleen tarkan harkinnan kautta, sen verran hintaa niillä kuitenkin on.

Kiitos vielä kaikille ketkä lähditte mukaan! Tällä hetkellä itsellä on kyllä blogi-innostus niin huipussaan ja postausideoita olisi nyt vaikka kuinka paljon mm. omasta vaatetyylistä (joka on pikkuhiljaa alkanut  taas löytymään), kesäjutuista ja taaperon ruokailuista. Viimeisen kuukauden aikana blogiin on kyllä tullut iso määrä aivan ihania kommentteja. Niistä tulee vaan niin hyvä mieli. Näin puolentoista vuoden kirjoittelun jälkeen on niin mahtava huomata, kuinka kiva lukijakunta teistä on sinne ruudun toiselle puolelle alkanut muodostua. 

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

5 kommenttia:

 1. Minäkin kirjoittelin mun lemppareista lastenvaatemerkeistä viime kuun alussa! :)
  Täältä löytyy:
  http://jotaintekemista.blogspot.fi/2015/05/lempparit-lastenvaatemerkit.html

  VastaaPoista
 2. Ja olinpa niin innokas linkkailija, että huomannut, että mähän olin linkannut tuon saman jo edelliseen postaukseesi, hups. =D

  VastaaPoista
 3. Mulla myös luonnoksissa vastaus tähän haasteeseen, mutta en oo vielä ehtinyt viimeistellä :) Mulla tällä hetkellä kiire (taas se itseaiheutettu...) syö blogiajasta suurimman osan ja siksi onkin hetken aikaa ollu vähän hiljaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kiva, tee ihmeessä sittenkun kerkiät! Ja eihän sitä aina voi revetä kaikkiin suuntiin! :)

   Poista