4. heinäkuuta 2015

Blogin ensimmäiset videoterveiset

Pitkään on mielessä kytenyt ajatus tehdä blogiin ensimmäinen video ja nyt päätin rohkaistua. Blogi on ollut pystyssä jo 1,5 vuotta ja tähän mennessä kaikki postaukset ovat olleet kirjoitettuja. Nyt kun teitä on siellä ruudun toisella puolella jo vähän enemmän niin ajattelin uskaltautua. Jännittää jotenkin kauheasti julkaista videota itsestään ja tuo kameralle puhuminen tuntuu tosi hassulta. Oma äänikin kuulostaa aina niin erilaiselta, kun sen kuulee näin! Mutta toivottavasti saatte tätä kautta selkeämmän kuvan siitä, millainen tyyppi täällä ruudun toisella puolella oikein häärii.

Video on hyvin lyhyt ja ytimekäs, mutta mikäli teitä kiinnostaa niin voisin näitä tehdä silloin tällöin tulevaisuudessakin. Joten iik, kurkatkaapa millaiset on tämän mamman kesäterveiset!


Kommentoikaahan, mitäs tykkäsitte tällaisesta vähän erilaisesta postauksesta?
Kiinnostaisiko videot jatkossakin?

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

11 kommenttia:

 1. Ihana video, tällaisia saa puolestani tulla lisääkin =) Ens kerralla voisit puhua vähän kovempaa, tai lähempänä mikkiä :D Mulla oli äänet koneesta täysillä ja silti piti pistää telkku äänettömälle että kuulin sun puheen... :P

  Kiva että saitte vihdoin sen fillarin ja että tykkäsitte, Kukkis tykkää kans katsella maailmaa pyörän kyydistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa hahah, mä taas jouduin jopa hiljentämään volyymiä kun kuuntelin tätä!! :D Mutta ehkä se johtuu siitä, että nolottaa kuunnella omaan ääntään :D Pitää muistaa seuraavalla kerralla puhua vähän kovempaa! Mutta kiva että tykkäsit videosta :)

   Poista
 2. Videot on kivaa vaihtelua, tääkin oli kiva! :) Ihanaa lomaa teille <3

  VastaaPoista
 3. Videot on kivaa vaihtelua, lisää vaan! :)

  VastaaPoista
 4. Kivaa vaihtelua, vaikka sun tekstejä on tosi mukava lukea! Video tuo esiin enemmän, minkälainen ihminen kirjoittaa, esim. tästäkin videosta huokuu positiivisuus ja aitous :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne tuo, hahmottaa ihmistä vähän eritavalla videoiden kautta :) Kiitos ihanasta kommentista <3

   Poista
 5. Kiva video! <3 Rohkeesti vaan lisääkin :)

  t.Nadja/napsahduksia

  VastaaPoista
 6. Oo nää videopostauksetkin on niin kivoja!! :)

  VastaaPoista