14. heinäkuuta 2015

IN LOVE

Siis miksi, oi miksi en koskaan aiemmin ole käynyt täällä? Olen aivan rakastunut Ahvenanmaahan, VAU! Tätä ihanempaa kotimaan lomakohdetta tuskin tulemme löytämään. Tämä oli ihan nappivalinta perhelomakohteeksi ja jokin tässä paikassa vaan kolahti heti. Rauhallisuus, lapsiystävällisyys, helppous, upeat maisemat ja joku sellainen tietynlainen seesteys mihin en ennen ole törmännyt. Tänne on päästävä uudestaan.

Tultiin tänne oman auton kanssa laivalla ja ollaan kierrelty vaan ympäriinsä. On ollut ihanaa nähdä täällä asuvaa hyvää ystävääni, meille on näytetty kaikki parhaimmat paikat ja ruokakin on ollut niin hyvää. Jopa ruoka-annokset on täällä jotenkin paljon kauniimmin aseteltu lautasille! Heh, joko riittää hehkutus? Ei mutta tuntuu, että sitä harvoin löytää näin ihania lomakohteita, joten pakko vaan vinkata tästä muillekin. Suosittelen siis ehdottomasti reissaamaan Ahvenanmaalle perheen kanssa kesäaikaan.

Kameran muistikortti on täyttynyt jo tämän yhden päivän aikana isosta määrästä kuvia, sillä ollaan keritty nähdä jo vaikka mitä. Käytiin aamulla Lilla Holmenissa moikkaamassa kanoja ja riikinkukkoja, päivällä oltiin uimarannalla ja illalla tehtiin vielä autoreissu vähän kauemmaksi Maarianhaminasta. Nyt kurkataan kuitenkin meidän aamuun pienellä Lilla Holmenin lastensaarella.


Lilla Holmen on siis pienenpieni saari aivan Maarianhaminan keskustan tuntumassa. Siellä on uimarannan lisäksi puistoalue, jossa mm. liikkuu vapaana kanoja ja riikinkukkoja. Milton innostui tietysti kovasti ihmisten joukossa tuttavallisesti viipottavista linnuista ja viihdyttiin pitkä tovi ihmettelemässä heidän touhujaan.

Huomenna meidän olisi tarkoitus ehkä katsastaa kehuttu Eckerö sekä kierrellä vielä Maarianhaminan pikkuputiikkeja. Vaatekauppojahan täällä ei paljoa ole, mikä on ihan kiva kun täällä satutaan sitä vaateostolakkoa tämän kuun ajan vielä viettelemään. Mutta nuo pienet sisustuspuodit ja muut olisi kiva keritä käydä vielä rauhassa läpi ennen kotiinpaluuta.

Onko Ahvenanmaa tuttu lomakohde? 
Onkos siellä muita tähän paikkaan ihastuneita?

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

8 kommenttia:

 1. Voi että, tuolla täytyis kyllä joskus päästä käymään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, tämä on kyllä niin ihana paikka! :)

   Poista
 2. Kuulostaa ja näyttää ihanalle! Tämän lukemisen jälkeen kyllä kiinnostaisi lähteä käymään :) Osaatko sanoa pärjääkö siellä suomeksi miten hyvin, oma ruotsinkielen taito kun ei ole kiitettävää nähnytkään.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähtekää ihmeessä, ihan mahtava kesälomanviettopaikka! Pääkieli on kyllä ruotsi, mutta tällä hetkellä täällä on tosi paljon suomenkielisiä perheitä liikenteessä ja oon kyllä kuullut monen asioivan suomeksikin! :) Kauppojen ja ravintoloiden henkilökunnasta osa tuntuu osaavan suomea ja osa puhuu vaan ruotsia. Mutta ainahan voi hyvin puhua myös englantia! :)

   Poista
 3. Eikä nää Miltonin paidat on niin söpöjä<3 Me käytiin pari vuotta sitten yhden yön reissulla ja tykättiin kans :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin niin tykkään noista tekstipaidoista! :D Ai tekin ootte käynyt, vähän kiva! :)

   Poista
 4. Olipas kiva postaus ja hyvin kirjoitettu! Tuli sellainen olo, että pakko itekin mennä :D Oon pienenä ollut enkä muista sieltä juuri mitään

  VastaaPoista
 5. Kiva, että tykkäsit! :) Kannattaa kyllä lähteä uudestaan, siellä on niin paljon nähtävää näin kesäisin! :)

  VastaaPoista