11. heinäkuuta 2015

Kesäjuhlat


Tämä viikko on kulunut aikamoisessa hujauksessa ja aika on mennyt eilisten juhlien järjestämiseen. Vietettiin eilen siis maalla 60-vuotisjuhlia ja kulunut viikko ollaan oltu auttelemassa juhlien järjestelyssä ja laitettu mm. isoa pihaa juhlakuntoon. Perjantaina sain sisustella ja koristella terassin oman tyylini mukaiseksi ja aloin taas haaveilemaan omasta omakotitalosta. Kyllähän omassa tontissa on aina hoitamista ja työtä on paljon enemmän kuin kerrostalossa asuessa, mutta kyllähän se olisi sen vaivan arvoista. Omaa unelmataloa odotellessa, mutta ehkä sen aika on sitten jossain vaiheessa kun minäkin olen palannut täysiaikaisesti (ja ehkä lopullisesti) työelämään.

Mutta takaisin elisiin juhliin! Juhlavieraita saapui kahdessa erässä, me oltiin mukana koko päivä. Milton oli vähän ihmeissään ihmisjoukon seassa, mutta jaksoi tosi reippaasti koko päivän ja seurusteli vieraiden kanssa. Juhla-asuksi löysin kaapista kolme vuotta vanhan vihreän valmistujaismekkoni, jota en sittemmin ollut käyttänyt ollenkaan. Miltonille mulla oli jo kesäinen juhla-asu valmiina, mutta päivällä olikin niin viileä, että jouduttiin pukemaan päälle jotain vähän lämpimämpää. Poitsu juhlikin sitten edellisen postauksen 1-vuotiskuvissakin näkyneissä pehmeissä farkuissa ja talvella Zarasta ostetussa kauluspaidassa. Kauaa ei kyllä tuon meidän pikkuvipeltäjän vaatteet siisteinä pysy maalla ollessa, jossain vaiheessa pojan vaatteet oli nimittäin ihan mudassa ja litimärkiä, kaikki suihkulähteet ja vesisäiliöt kun on tällä hetkellä erittäin kiinnostavia!

Tänään meillä olisi pakkauspäivä, huomenna nimittäin starttaa kauan odotettu kesälomareissumme. Reissun ensimmäinen stoppi tulee olemaan Naantali ja Muumimaailma heti huomenissa ja siitä sitten suunnataan Turkuun yöksi. Maanantaina aamulla lähdetään laivalla kohti Maarianhaminaa ja seuraavat kolme yötä vietetäänkin Ahvenanmaalla lomaillen. Meidän reissukuulumisia kannattaa nyt seurailla erityisesti Instagramissa, @yhteenkasvettublogi sekä blogin Facebookissa

Millaisia kesäjuhlia teillä on tänä kesänä ollut?

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSA, FACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

4 kommenttia:

 1. Todella kauniita asetelemia! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kesäkuvia! Sulla on silmää kuvaukseen :) Me oltiin eilen häissä ja Kukkis jaksoi myös yllättävän hyvin pitkän päivän ja vieraiden joukossa. Reippaat lapsukaiset :) Ihanaa lomareissua<3 pian nähdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kiitos!! :) Olisi kyllä kiva kehittyä valokuvaamaan paremminkin ja oppia muutenkin käyttämään tuota kameraa monipuolisesti! Kiva, että teilläkin meni hyvin juhlat :) Ensi viikolla nähdään!

   Poista