9. heinäkuuta 2015

Keväiset 1-vuotiskuvaukset

Näistä kuvauksista on jo kokonaiset kaksi kuukautta aikaa (miten nopeasti aika oikein menee!), mutta täällä blogin puolella Miltonin 1-vuotiskuvia ei ollakaan vielä nähty. Ei haluttu mitään perinteistä studiokuvausta, vaan sellaisia ihania ja rentoja kuvia ulkosalla upeassa kevätauringossa. Ja niitähän me saatiin. Kuvaajana toimi LilyChristina Photography. Iso kuvapaketti oli täynnä upeita kuvia pienestä pojastamme. Tässä muutamia kuvia saamastamme paketista.


Kuvaukset sujuivat yllättävän hyvin, vaikka tuo pieni olikin ihan mahdottoman vilkas eikä kuvauspaikka pysynyt kauaa samana. Kuvattiin Porvoossa Maarinrannassa, mistä oli kauniit näkymät vanhaan kaupunkiin. Kuvausrekvisiittana meillä oli muutamia Miltonin rakkaimpia leluja, Nunu-pupu sekä Plaston punainen kauhakuormaaja. Suosikkilelujen avulla saatiin napattua muutamat istumiskuvatkin, kun poika malttoi pienen hetken leikkiä paikallaan. Kuvausasuna minillä oli sama asukokonaisuus, mikä synttärijuhlissakin eli Lindexin pehmeät farkut, Gapin farkkupaita ja kaulassa ruuturusetti. Kuvauspäivänä aurinko paistoi suoraan kohti ja tuulikin aika paljon, joten en uskaltanut antaa pojan olla ilman pipoa kovinkaan pitkiä hetkiä kerrallaan. Siksi muutamissa kuvissa vilahtelee H&M:n sininen neulepipo ja Nextin vihreä kevätparka.

Alkaa ihan itseäkin hymyilyttämään, kun näitä kuvia katselee. Jokainen äiti varmasti pitää omaa lastaan maailman kauneimpana ja niin pidän kyllä minäkin, kaunis pieni poikani. Riemua toisella riitti ja saatiin tosi onnistuneita kuvia muistoksi. Eniten tykkään kaikista missä pieni nauraa ja siksi näistäkin tuo viiminen on lempparini. Nyt kesäloman aikana olisi tarkoitus kehitellä suosikkikuvistamme muutamat vähän isommat seinätaulut kotiin.

Eikö olekin ihania? 

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

22 kommenttia:

 1. no on kyllä ihania kuvia! Oma suosikkini on tuo, jossa Milton leikkii kauhakuormaajalla. Tuo rusetti kaulassa on kyllä ihan huippu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kiva, toisella niin keskittynyt ilme <3

   Poista
 2. Ihania kuvia!! <3 mieki haluisin teettää meiän lapsista sisaruskuvia. Itse kyl saan ihan onnistuneita kuvia yhdestä lapsesta kerrallaan, mut kahden vilperin kuvaaminen samaan aikaan ei onnistu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin! :) Mulla on jo vaikeuksia kuvata tuota meidän yhtä, kun se on koko ajan liikkeessä :D

   Poista
 3. Voihan ihanuus! Mun lemppari on tuo pupu-kuva <3

  VastaaPoista
 4. Aivan tosi ihania kuvia teidän pikkumiehestä!! ♥

  VastaaPoista
 5. No on! Todella ihania kuvia! <3 Haluan kyllä varmaan meidän Leevistäkin jotkut viralliset 1 vee kuvat muistoksi, niinkuin mun perheessä on ollut tapana kaikista lapsista ottaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa, nämä on ihana muisto! :) Me tuskin enää seuraavana vuonna otatetaan tällaisia, mutta 1-vuotiskuvat on mustakin kiva ottaa!

   Poista
 6. Aivan ihania kuvia! Kivan erilaiset verrattuna perinteisiin studiokuviin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä paljon kivempi tällai ulkona! :)

   Poista
 7. Aivan ihania kuvia<3 niin hurmaava pikkujäbä!

  VastaaPoista