20. heinäkuuta 2015

Kuulumisia ja ajatuksia blogista

Blogissa on ollut viikonlopun ajan poikkeuksellisesti kovin hiljaista. Lähdettiin lauantaina yhden yön venereissulle ystävien kesken ja poika oli sillä aikaa hoidossa. Tarkoitus oli tulla eilen kertoilemaan kuulumisia, mutta sairastuinkin äkillisesti lauantai-iltana/sunnuntaiaamuna ja olin niin huonovointinen vielä koko eilisen päivän, etten jaksanut oikein mitään. 


Lähdettiin siis ystävien kanssa perinteisille saaristofestareille, johon ollaan joka vuosi menty veneellä. Illalla oli kyllä ihan mahdottoman huono sää, satoi vettä kaatamalla ja oli kylmä ja ihmeellisen palelukohtauksen saattelemana päädyinkin nukkumaan paljon muita aikaisemmin. Aamuyöllä sitten heräsinkin vatsakipuun, joka pikkuhiljaa vaan voimistui ja voimistui koviksi krampeiksi. Instagramissa, @yhteenkasvettublogi, kerroinkin jo että vahvasti epäilen saaneeni ruokamyrkytyksen jostain, ainakin oireet täsmäsi juuri siihen.


Nyt olo on kuitenkin jo paljon parempi, ja vatsakivutkin on onneksi hellittäneet. Mutta näin harvoin sairastavana tuli taas muistutus siitä, miten onnekasta on oikeasti olla terve ja voida hyvin. Harmiksemme meidän Milton sai tässä samassa rytäkässä flunssan ja sairastelee nyt täällä nuhanenänä, onneksi ei oltu suunniteltu mitään matkusteluja seuraaville päiville, vaan saadaan rauhassa parantua kotosalla.


Blogissa on muutenkin ollut viimeisen viikon ajan normaalia hiljaisempaa, johtuen osittain myös miehen lomasta ja meidän Ahvenanmaan reissusta. Olen jotenkin tottunut viime kuukausina päivittämään blogia melkeinpä päivittäin ja pienikin etäisyys tuntuu jotenkin tosi hassulta, sen verran iso osa elämää tämä on viime aikoina ollut. Toisaalta varmasti ihan hyvä keskittyä välillä täysillä myös perheeseen ja antaa oman netinkäytön vähän rauhoittua. Olen huomannut blogimaailman muutenkin hieman hiljentyneen nyt heinäkuussa ja vaikka muiden postauksia onkin tullut aktiivisesti luettua puhelimella, niin aikaa kommentointiin on itselläkin ollut nyt vähemmän.


Jokatapauksessa meidän perheen lomailu jatkuu nyt vielä sen parisen viikkoa, minkä jälkeen jäädään pojan kanssa kaksistaan kotiin vielä kolmeksi viikoksi ennenkuin lähdetään yhdessä tutustumaan päiväkotiin. Todennäköisesti tulen olemaan koko ensimmäisen hoitoviikon päiväkodissa mukana, koska mulla on vielä lomaa töistä tuon ensimmäisen hoitoviikon ajan. Ja onhan tuo meidän mini vielä niin pieni, että on ihan kiva järjestää vähän pehmeämpi lasku täysin vieraaseen hoitopaikkaan. Kiinnostaisiko teitä postaukset liittyen päiväkodin aloitukseen? Itsellä olisi aiheesta paljon ajatuksia.


Mutta me täällä yritetään parantua taas täysiin voimiin ja vähän elättelen toiveita, että mahdollisesti päästäisiin tällä viikolla jossain vaiheessa Ikeaan tilailemaan uutta keittiötä! Keittiöremontti kun olisi tarkoitus tehdä nyt vielä kesän aikana ja olisi kiva saada se valmiiksi ennen kuin palaan töihin ja kouluun.

Onkos siellä pysytty terveinä?
Oletteko te huomanneet blogimaailman hiljentyneen näin keskikesällä?

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

8 kommenttia:

 1. Kiinnostaa juu jutut päiväkodin aloituksesta, vaikka meillä se onkin ajankohtaista ehkä vuoden päästä.

  VastaaPoista
 2. Ikäviä noi sairastelut, toivottavasti pian taas pienikin kunnossa! <3

  Mustakin vähän tuntuu, että kesä on hiljentänyt blogimaailmaa, mutta toisaalta onhan tää suomen kesä niin lyhyt että tästä pitää nauttia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt voi Miltonkin jo paljon paremmin onneksi! :) Niinpä, kesällä vaan on oltava ulkona enemmän kuin tietokoneella!

   Poista
 3. Onneksi voit jo paremmin! Olin itse viisi päivää sairaalassa järkyttävien vatsakipujen takia, sen jälkeen vielä muutaman päivän kotona täysin potilaana ennen kuin pysyin jaloillani. Oli tosi hurjaa ja kurjaa, eikä syytäkään löytynyt vaikka tutkittiin tosi tarkkaan. Kaikki skenaariot kävi varmaan mielessä siellä sairaalassa maatessa, joten kyllä sitä terveyttä taas arvostaa niin paljon!

  Täällä on bloggailu myös hiljentynyt kesäloman aikana ja ihan hyvä vaan. Toisaalta, nyt on mielessä varmaan yli kymmenen juttua mistä haluan postata, mutta tuntuu ettei aika riitä millään. Lomalla jäi kaikki tietokoneen ja kännykän käyttö selvästi paljon vähemmälle ja samalla tajusi, että niihin on mennytkin välillä ihan liikaa aikaa. Nyt on keskitytty enemmän vain niihin tärkeisiin ihmisiin, vaikka blogi tärkeä harrastus onkin :) Mutta selvästi on ollut hiljaisempaa myös esim. kommenttien puolella, kun kaikki taitaa nauttia kesästä vaikka se viileä onkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, toivottavasti vatsakivut ovat nyt sulla hellittäneet!! Uskon, että on pelästyttänyt ja kun eivät löytäneet syytäkään.. Tosi kurjaa vielä näin lomalla joutua sairaalaan :/

   Täälläkin on kyllä kännykänkin käyttö ollut paljon vähäisempää nyt lomalla, mikä on kyllä ihan hyvä! Sen verran riippuvainen tässä viime aikoina siitä ollut :D

   Poista
 4. Päiväkotijutut kiinnostaa ehdottomasti, ehkä arvasitkin :P Toivottavasti Milton voi myös jo paremmin eikä ainakaan vilustunut eilen lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että kiinnostaa! Milton voi jo paremmin eikä flunssa ainakaan ole eilisestä voimistunut :) Oli kiva nähdä!! :)

   Poista