21. heinäkuuta 2015

Mini-Adidakset

Havahduttiin tuossa yksi päivä tajuamaan, että poikamme on oikeasti kulkenut helmikuusta asti samoissa kengissä. Nuo Eccon ensiaskelkengät olivat ostaessa ehkä himpun verran reilua kokoa, mutta viime aikoina ne on tuntuneet vähän liiankin kireiltä. Eccon kenkien lisäksihän Miltonilla on nyt kesällä ollut käytössä pienet sandaalit, mutta viileän kesän vuoksi ollaan aika paljon jouduttu pitämään ihan umpinaisia kenkiä. Nyt tarvittiin siis uudet umpinaiset kengät vanhojen tilalle ja suunnattiin eilenillalla kaupoille.


Stadiumista löytyi ihanat Adidaksen kengät. Tällä kertaa mennään simppelillä ja turvallisella mustalla. Haluttiin nyt ostaa tarrakiinnitettävät kengät nauhatossujen sijaan ja nämä on kyllä tosi helppo pukea malttamattoman pukeutujan jalkoihin. Kaupassa myös huomattiin, että tultiin ihan hyvään aikaan kenkäostoksille. Mukaan lähteneet mini-Adidakset on nimittäin kahta kokoa isommat kuin niitä edeltäneet Eccot. Hups.. Joko kyseessä on joku kasvupyrähdys tai sitten eri valmistajilla on vaan eri kokoisia kenkiä. Selvennyksenä vielä, että mies osti nämä, itsehän olen edelleen vaateostolakossa (mikä on ollut yllättävän helppoa ja rentouttavaa!).


Haikeana pakkaillaan siis nuo pienenpienet ensikengät kaappiin ja myydään mahdollisesti myöhemmin kirpputorilla eteenpäin. Ne jaloissa poika tepasteli ensimmäiset huterat askeleensa ulkona ja nyt sitä jo juostaan. Mutta nyt vaan uusilla tossuilla kohti uusia seikkailuja!

Mistä te tykkäätte ostaa lapsillenne kenkiä?

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

8 kommenttia:

 1. Meillä on yhdet kunnon ensikengät kaapissa odottamassa ja noin hmmm 4 niket eri kokoisina :D ensikengät saatiin ristiäislahjaksi ja muut ostettiin xxl alesta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho teillähän on sitten jo monet kengät! :D Eiköhän mekin vielä toiset kengät hommata tähän lisäksi syksyä varten!

   Poista
 2. Oi miten söpöt <3 Tykkään ostaa semmoisesta kaupasta mistä saa palvelua! Jos en saa, sitten jää käyttökengät ostamatta, koska haluan että myyjä mittaa sekä jalan että kengän sisämitan. Hienostelukenkiä saatan ostaa ihan henkkamaukalta ym. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on <3 Palvelu on kyllä hyvä juttu erityisesti lasten kenkiä ostaessa! Mutta palvelun pitää myös olla hyvää! :D Me saatiin talvella huonoa palvelua ensikenkiä etsiessä yhdestä paikasta, joten jäi sieltä kyllä kengät silloin ja tulevaisuudessakin ostamatta :D

   Poista