15. heinäkuuta 2015

Onnea ilta-auringossa


Eilisen ilta-aurinko, upeaakin upeammat maisemat ja rakkaita ihmisiä ympärillä. Näiden kuvien käsittelyn jälkeen sitä on itse sen verran suuressa tunnelatauksessa, että tuntuisi vaan hölmöltä alkaa höpöttelemään jokapäiväisiä kuulumisia. Nyt mennään siis väkisinkin herkistelyn puolelle.

Onni on nykyään monenlaisia asioita. Se on läsnä ihan yhtälailla arjessa kotona kerrostaloasunnossamme tuttujen seinien sisällä kuin myös näissä lomatunnelmissa kaukana kotoa. Viime päivinä olen tuntenut erityisen suurta onnea kuullessani lapseni sanovan mammaaa ja katsovan rakastavasti silmiin, nauraa hekottavan kutittaessani häntä tai kun makoillessani sängyllä toinen kiipeää viereeni ja painaa päänsä vatsalleni. Saattavat kuulostaa pieniltä asioilta, mutta itselleni ne aiheuttavat  sellaisen pakahduttavan onnen tunteen. Onnea on myös hiljainen automatka ja takapenkiltä kuuluva rauhallinen laulu, kylmien sadepäivien jälkeen yllättävä lämpöaalto, jalkojen kasteleminen lämpimässä merivedessä, rauhallinen jäätelöhetki ja ihan vain loppukesän suunnitelmien ajatteleminen.

Kesä on selkeästi parasta aikaa, sillä silloin me osataan ottaa kaikki irti onnestamme. Hymyillä ihmisille ja nauraa vastoinkäymisille. Pikkuhiljaa syksyn muutokset alkavat hiipimään alitajuntaan ja ajatus siitä, että päiväkodin aloitukseen ja omaan töihinpaluuseen on enää hieman reilu kuukausi aikaa, tuntuu oudolta. Nyt kesän aikana huomaankin hilautuneeni yhä enemmän kiinni lapseeni, ehkä se on jotain syvältä kumpuavaa äitikäyttäytymistä tulevia muutoksia odotellessa.

Mikä tekee sinut onnelliseksi juuri nyt? 

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

10 kommenttia:

 1. Juuri nyt minut tekee onnelliseksi esikoiseni Olivia <3 ja mansikat sekä viileä keli :D 9 päivää laskettuun - sekin tuntuu ihanalta, koska odotus voi loppua jo tänään tai parin viikon päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännät hetket teillä, ei tiedä koska vauva päättää syntyä. Ihanaa!! <3

   Poista
 2. No on kyllä kauniita kuvia! Ihana tunnelma <3 mut teki tänään onnelliseksi aurinko ja hyvin mennyt neuvolareissu!

  VastaaPoista