29. heinäkuuta 2015

Uusia tuulia

Ihan ensimmäiseksi Iso kiitos teille kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille. Teidän tsempeistä tuli niin hyvä mieli! Vastailen teidän kommentteihin pian. Voin tällä hetkellä jo paljon paremmin ja viikon sängyssä makaamisen jälkeen aamupuuronkin syöminen yhdessä pikkumiehen kanssa tuntuu aivan luksukselta. 

Kyllä sitä vaan osaa nyt taas ihan eri tavalla arvostaa näitä normaaleja arjen askareita ja ylipäätään sitä, että on taas kykenevä viettämään aikaa oman lapsen sa kanssa. Sairastin loppujenlopuksi ilmeisesti jonkun rankan ja sitkeän pöpön, joka vaan vei voimat ihan täysin. Harmi, että viikko meidän lomasta meni ihan pieleen, mutta sairastumiset nyt eivät vaan taida paljoa aikaa katsoa.
Mutta onneksi tähän loppulomaan sisältyy vielä niitä positiivisiakin juttuja. Huomasitte varmaan, että pääsin joitain viikkoja sitten tekemään yhteistyötä Blogiringin kanssa. No nyt voinkin ilokseni kertoa, että blogini on päässyt ihan kunnolla mukaan Blogiringin osaavaan joukkoon! Blogirinki on siis perhe-, -lifestyle, -hyvinvointi, -leivonta ja ruokablogeista koostuva blogimedia ja yhteisö, jossa itsenäiset bloggaajat toteuttavat mm. erilaisia sisältöyhteistyökampanjoita.

Yhteenkasvettu-blogi pysyy siis edelleen omalla alustallaan, mutta tästä eteenpäin blogin postaukset voi bongata myös Blogiringin sivuilta. Blogi jatkaa samaa omanlaista linjaansa niinkuin tähänkin asti, mutta täällä tullaan tulevaisuudessa näkemään silloin tällöin myös mm. erilaisia kampanjoita. Tämä yhteisöön mukaanpääsy on itselleni  ja blogilleni tosi iso juttu.

Eli sellaisia uutisia nyt! Palailen pian taas tavallisten tuttujen postausten muodossa ja ihan kunnon kuviakin on pian luvassa, tänään tuli nimittäin kamerakin kaivettua esiin tämän lyhyehkön tauon jälkeen.

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

26 kommenttia:

 1. Onnea tosi paljon! :) ihana kuulla että alat voimaan jo paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo onneksi vointikin jo paljon parempi!

   Poista
 2. Mahtavia uutisia ja hyvä että vointikin on jo parempi! :*

  VastaaPoista
 3. Onnea hienosta saavutuksesta! Ihana kuulla että voit paremmin,. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Joo, paljon parempi vointi ollut tällä viikolla!

   Poista
 4. Onnea uusiin tuuliin :) Itsekin olin vuosi sitten Blogiringissä ja tykkäsin kovasti! :)

  VastaaPoista