2. elokuuta 2015

KESÄN LUOTTOVAATTEET

Tämä kesä on ollut siinä mielessä outo, että kesävaatteissa ei todellakaan ole pystynyt päivittäin kulkemaan. Olen itse aina ollut aika kuumaverinen enkä siis palele kovin herkästi. Aika monta kertaa tänäkin kesänä ollaan miehen kanssa kuljettu kaupungilla niin, että miehellä on ollut takki ja farkut, kun itse olen painellut joku ohut mekko päällä hartiat ja jalat paljaana. Tosi monena päivänä nyt heinäkuussakin on kuitenkin ollut pakko pukea päälle pitkät housut ja neule, koska ulkona olisi yksinkertaisesti jäätynyt.


Tänään paistoi aurinko ja itsepintaisesti lähdin liikkeelle kesävaatteissa. Tajusin, että olen tänä kesänä ollut muutenkin melko tylsä pukeutuja ja kaivanut vaan kaapista aina ne vaatteet, joissa olen tuntenut oloni mukavimmaksi (ei yleensä aina ne samat, hah). Nämä valkoiset Floridan reissulta ostetut shortsit on kyllä olleet ehdottomasti eniten käytetyin vaatekappale kuluneen lomankin aikana. Niin mukavat, mutta silti kivat ja pirteät. Valkoiset sandaalit on myös olleet sen verran kovassa kulutuksessa, että alkavat olla jo aika kulunutta paria (olisi vaan pitänyt ostaa ne hintavat Birkenstockit).


Oli tylsää tai ei, niin tykkään usein käyttää yläosina ihan perus trikoopaitoja ja toppeja. Niitä on helppo yhdistellä erilaisiin shortseihin ja housuihin. Tämäkin raidallinen paita löytyi ihan muutamalla eurolla ja tulee varmasti olemaan kovassa käytössä.

En ole täällä blogin puolella erilaisia päivän asuja pahemmin viime aikoina näytellyt, mutta tykkäsin tästä tämänpäiväisestä yhdistelmästä tosi paljon. Tämä on ehkä selkeimmin sitä vaatetyyliä mistä erityisesti tykkään ja missä tunnen oloni kaikkein mukavimmaksi tällä hetkellä.

Miltä teidän kesätyyli on näyttänyt?

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

6 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä kiva tyyli! Ois kiva nähdä enemmänkin tälläsiä päivän asu -tyyppisiä postauksia :) Kiitos kivasta blogista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitti!! :) Näitä on kyllä toivottu aiemminkin, joten täytyy alkaa nyt postailemaan omistakin asuista vähän useammin!

      Poista