18. elokuuta 2015

SE KUTKUTTAVA TUNNE


Istahdin tänään ulos riippumattoon pojan nukahdettua päiväunille ja nostin eteeni kirjan. En muista lukeneeni juurikaan kirjoja raskausajan jälkeen, koska en vain jotenkin ole kotiäitiarjen keskellä jaksanut rauhoittua lukemaan mitään. Floridan reissuunkin tuli hankittua lukemista mukaan, mutta arvatkaa vaan tuliko tuon melkein 1-vuotiaan vipeltäjän seurassa paljoa luettua. Nyt näin kuitenkin, että Fifty Shades of Grey -sarjan kirjoittajalta oli ilmestynyt uusi miehen näkökulmasta kerrottu versio ja olihan se nyt pakko ostaa.

Viimeisiä kesäpäiviä viedään. Itse odotan kyllä syksyä ja ajatukset on muutenkin aikalailla tulevissa kuukausissa. Syyskuussa pääsee jo polttelemaan kynttilöitä ja ulkona on ihanan värikästä ja raikasta. Syksy tietää yleensä aina jonkin uuden alkua, tämä syksy tulee meillä olemaan täyttä muutosta.

Ensi viikolla meillä alkaa päiväkotiharjoittelu ja seuraavalla viikolla palailen takaisin yliopistolle ja ensimmäisiin työvuoroihin työpaikalleni. Auto- ja bussimatkoista tulee taas päivittäistä ja poikaa viedään päiväkotiin vuoroin autolla, rattailla tai pyörällä aikatauluista riippuen. Kiirettä tulee jokatapauksessa pitämään ja vapaapäiviä alkaa varmasti taas arvostamaan ihan eri tavalla. Odotan myös sitä, että saan syödä lounaani rauhassa, vaikkei koulun ruoka olekaan parhaimmasta päästä ja töissäkin tulee evääksi syötyä vähän mitä sattuu. Mutta silti, lounas omassa rauhassa kuulostaa vaan ihanalta.

Sain mieheltä synttärilahjaksi uuden Korsin laukun, johon mahtuu lompakot, kalenterit ja penaalit. Kävin tänään ostelemassa uusia kyniä ja tilasin netistä uudet syystennarit. Vaatekaappiakin pitäisi vähän päivittää jollain uudella. Ajatella, että nyt pitäisi oikeasti meikata ja pukeutua siististi päivittäin. Keskittyä taas itseensä himpun verran enemmän.

Tällä hetkellä vatsassa tuntuu se tietty kutkuttava tunne, kun jotain uutta on tapahtumassa. Mieli on jo hieman rauhoittunut päiväkodin aloituksen suhteen, mutta nyt olen vuorostaan alkanut jännittämään kaikkia omia juttujani. Töihinpaluu vaatii uudelleenperehtymistä ja varmasti kestää hetken, että vanhat opit muistuvat mieleen ja työ alkaa sujua normaalisti. Nyt tuntuu kuitenkin hyvältä juuri näin ja suorittaja-minäni taitaakin jo vähän hihkua ilosta päästessään toteuttamaan itseään muutenkin kuin äitinä. Toivotaan, että tämä syksy lähtee rullaamaan omalla panoillaan.

Miltä teidän tuleva syksy näyttää?

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

8 kommenttia:

 1. Syksy on kyllä ihanaa aikaa, kun yleensä siihen just kuuluu kaikkea uutta ja kutkuttavaa! :) omaani kuuluu nyt vain kotiäitiyttä, mutta uuttahan se itselleni on! Tsemppiä teidän syksyyn, varmasti kiva taas palailla takaisin omien juttujen pariin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli viime syksynä sama, että kotiäitiys tuntui vielä ihan uudelta jutulta! :) Kiitos, onhan se kivaa vaihtelua päästä taas muitakin juttuja tekemään :)

   Poista
 2. Olisipa itselläni myös työ tai koulupaikka! Olisi niin mukava tehdä jotain aikuisten parissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löydät töitä/opiskelupaikan! Onhan se kyllä kiva päästä vähän aikuistenkin pariin :)

   Poista
 3. Mä kaipaan koulu- ja työajoista juuri tuota että oli aina hyvännäköinen ja siistitty :) Oli meikit ja hiukset laitettu ja kivat vaatteet. Näin kotiarjessa sitä on aina vaan niissä helpoissa ja rennoissa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nyt kotona on harvoin tullut edes hiuksia suoristettua! Saa nyt nähdä miten tässä kerkeää aamuisin meikata ja laittaa hiuksia vai onko aamut yhtä kaaosta ennen töitä ja päiväkotia :D

   Poista
 4. Ylihuomenna on paluu töihin, vuoden jälkeen! Hui! En ole ehkä sitä sisäistänyt kun ei vielä jännitä! :D
  Odotan sitä mitä sinäkin, saa mm. syödä lounaan rauhassa! :)
  Päiväkotiarki ei vielä ala, kun J jää Oliverin kanssa kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sullekin töihinpaluuseen! Ihanaa että teillä poitsu saa olla vielä kotosalla :)

   Poista