16. elokuuta 2015

SNEAK PEEK UUDESTA KEITTIÖSTÄ


Terveisiä keittiöremontin keskeltä! Tässä olisi nyt pientä sneak peekiä tämän hetken tilanteesta. Ihan hyvällä mallilla ollaan jo uuden keittiön kanssa, vaikka ihan ongelmitta ei remontti olekaan mennyt. Tänään piti asentaa paikalleen välitilaan hankkimamme levy, mutta mallattuamme sitä seinälle, se näytti suorastaan rumalta. Levy ei peittänytkään koko tilaa, vaan yläreunaan olisi jäänyt tosi hölmön näköinen rako eikä se muutenkaan yhtään sopinut muuten niin hyvännäköiseen keittiöön.  Ei siis muutakun palauttelemaan sitä huomenna Ikeaan. Alettiin tuossa sitten pohtia muita vaihtoehtoja ja tällä hetkellä näyttäisi aika vahvasti siltä, että päädytäänkin vaan tasottamaan ja maalaamaan välitila (ja samalla koko keittiö) vaaleanharmaalla värillä.

Muuten kaikki on juuri niinkuin suunniteltiinkin. Rakastuin tuohon työtasoon jo Ikeassa kun sen ensi kerran näin, mutta nyt omassa keittiössä se näyttää vieläkin ihanammalta! Samoin tykästyin erityisesti tuohon valkoiseen altaaseen. Vitriinikaapit tulevat olemaan tässä keittiössä "se juttu", joten en myöskään malta odottaa että saadaan niihin astiat paikalleen ja valot palamaan.

Kotona ei olla pystytty asustelemaan nyt remontin aikana ja vaikka maalla onkin aina kivaa, niin kyllä me kaikki kaivattaisiin jo kotiin ja omaan sänkyyn nukkumaan. Miltonkin kävi tänään samalla moikkaamassa omia lelujaan ja kaiveli pitkään lelukoriaan ihan haltioissaan, taitanut tulla vähän ikävä jo. Tarkoitus oli saada remontti valmiiksi jo nyt alkuviikosta, mutta nyt näyttää vähän siltä että aikataulu tulee vähän venähtämään. Pakko kyllä vielä sanoa, että ihanaa kun on aviomies, joka osaa tehdä tällaisia hommia ja jaksaa remontoida kaikki illat ja viikonloput, vaikka käykin päivisin normaalisti töissä. Sekään ei ole itsestäänselvyys.

Toivottavasti saataisiin kaikki kuntoon ennen viikonloppua, koska varasin meille hotellihuoneen Helsingistä ja olisi ihana päästä viettämään hääpäivää kaksistaan.  

Miltäs vaikuttaa teidän mielestä? Onkos siellä muita, joilla remonttijutut tällä hetkellä ajankohtaisia?

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

13 kommenttia:

 1. Meillä alkaa myös keittiöremontti ensi kuussa, liva nähdä millainen tästä teidän keittiöstä tulee! :) Mikä taso teillä on? Taisin samaa ihastella viime ikeareussulla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvia tulossa varmasti sitten lopputuloksestakin! :) Taso on nimeltään Grillby (vaaleanharmaa/betoni) ja se on laminaattia :) Kivaa remonttia teillekin!

   Poista
 2. Ooo mä niin rakastan tuota tasoa! Mikä sen nimi on? Täällä kams remppajutut pyörii päivittäin mielessä, kun lastenhuone kokee uudistuksen, pinnallisesti vain mutta kuitenkin! En malttaisi odottaa valmista loppttulosta :) Enkä meinaa malttaa odottaa teidän keittiön loppukuvia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin menetin sydämeni tuolle tasolle, ylivoimaisesti hyvännäköisin mitä Ikeasta löytyi! :) Ja jotenkin sopivan erikoinen! Taso on Grillby (väriltään vaaleanharmaa/betoni) ja taitaa olla ihan uusi Ikean valikoimissa, nettisivuiltakaan sitä ei vielä näytä löytyvän. Hauskaa lastenhuoneen remppaa teille! :)

   Poista
 3. Ihanalta näyttää, meillä alkaa tänään myös pieni keittiön facelift, kun sähkäri tulee poistamaan välitilan vanhat lamput ja sen jälkeen alkaa saneerauslaastilla leikkiminen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, ihanaa kyllä kun saa keittiöön uutta ilmettä! :)

   Poista
 4. Oi upea tulee <3 Toivottavasti remontti valmistuu aikataulussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutamilla päivillä venähti, mutta perjantaina pitäisi meidänkin päästä takaisin kotiin! :)

   Poista
 5. Hienolta näyttää! Oottelen jo silmät kiiluen kuvia valmiista keittiöstä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva, kuvia tulossa kunhan saadaan valmista!! :)

   Poista
 6. OI näyttääpä kivalta nuo tasot ja kaapit! :)

  VastaaPoista