3. syyskuuta 2015

INSTA-FIILIKSIÄ

Istahdin tänään ruokatauolla kahvihuoneeseen, otin eväät eteeni ja aloin selailla puhelinta. Kun näin tuon kuvan pienestä pojasta makaamassa rannalla, iso pala nousi kurkkuun ja silmät kostuivat. Koko loppupäivän tuo kuva palasi mieleeni ja kotimatkan ajan luin vain uutisia tuosta kamalasta tilanteesta. Kun viimein pääsin kotiin, halasin pitkään pientä poikaani. Tänään ei ole tehnyt mieli valittaa turhanpäiväisistä asioista.


Meidän viikko on kulkenut eteenpäin vauhdikkaissa merkeissä. Palasin tällä viikolla sekä töihin että opintojen pariin ja koko viikon mielessä on pyörinyt vaikka minkälaisia ajatuksia. Iltaisin ollaan oltu todella väsyneitä koko poppoo ja nukkumassa ollaan kaikki oltu jo yhdeksältä.

Viikonloppuisten raskausuutisten myötä sai blogikin uuden aihealueen ja tällä hetkellä tekisi mieli kirjoittaa siitä aika paljonkin. Nyt kun siitä vihdoin uskaltaa puhua niin tekisi vaan mieli hukuttaa teidätkin näillä pitkään päässä pyörineillä raskausajatuksilla! Ehkä yritän nyt kuitenkin hieman hillitä itseäni, onhan tämä blogi paljon muutakin kuin pelkkä raskausblogi. Mutta toisaalta, kun jostain on vaan niin innoissaan niin siitä haluaa vaan puhua ja puhua, sellaistahan se on.


Kuvituksena tällä kertaa otoksia tuolta Instagramin puolelta, joka on näinäkin viikkoina pyörinyt aika aktiivisena. Sinne on tullut viime aikoina tosi paljon uusia seuraajia ja on ollut ihana huomata, että noinkin moni tykkää seurailla meidän päivittäisiä kuvahetkiä! Miellän nykyään koko Instagramin tilini niin tähän blogiin liittyväksi, etten enää meinaa edes muistaa laitella näitä kuvia aina silloin tällöin tänne bloginkin puolelle. Mutta mikäli et vielä seuraile meidän perheen touhuja Instassa niin pistähän seurantaan @yhteenkasvettublogi.


Seurailetteko te yleensä blogien lisäksi myös samojen henkilöiden Insta-tilejä? Vai onkos siellä mahdollisesti paljonkin lukijoita, jotka eivät käytä koko Instagramia?

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

8 kommenttia:

 1. Mä seuraan aika montaa lempparibloggaajaa myös instassa, hauska päästä kurkkaamaan vähän myös "kulissien taakse" :)

  VastaaPoista
 2. Mä seuraan miltei kaikkien lukemieni blgoien instoja myös. Ja seuraan instassa myös sellaisia bloggaajia joilta en lue kaikkia postauksia vaan bongaan instasta mielenkiintosimmat (jos niistä siellä siis ilmoittaa) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itekin tulee välillä käytyä lueskelemassa vain tiettyjä postauksia, mutta insta on hyvä kun moni sinne vinkkailee uusista postauksista :)

   Poista
 3. Kyllä me aika paljon seuraillaan bloggaajia instassa, mm sinua :)

  VastaaPoista
 4. Arki kun koittaa niin kyllä se vaan väsyttää koko perhettä.. Mietin myös kesää kun oli pitkiä päiviä töissä 7-18 niin eipä siinä paljoa illalla enää jaksanut, sama juttu pitkien yövuorojen jälkeen 18-7 niin olisi mieli tehny nukkua koko päivä. Varsinkin raskaana ollessa ei ollut kauhea helppua.. Nyt onneksi oon omalla yrityksellä töissä niin saa tahdin määrätä itse.

  Mä en oo oppinut seurailemaan vielä blogien instoja, ehkä mäki jossain vaiheessa nykyaikaistun! :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin samaistua tuohon täysin, työpäivien jälkeen sitä on vaan niin loppu!

   Instaseurailu on kyllä kivaa, suosittelen! :)

   Poista