9. lokakuuta 2015

MAMAN VAPAAILTATajusin juuri, että syksyn aikana olen käynyt vain kahteen kertaan jossain ilman perhettä (jos koulua ja töitä ei lasketa). Kerran piipahdin elokuvissa ystäväni kanssa ja tasan viikko sitten perjantaina olikin tiedossa ihan kunnon ravintolaillallinen. Olin nimittäin viettämässä iltaa muiden porvoolaisten bloggaajien kanssa ja meidät oli kutsuttu mm. syömään ravintola Sinneen.


Tavattiin tällä porukalla ihan ensimmäistä kertaa ja oli tosi mukava päästä höpöttelemään muidenkin lähistöllä asuvien bloggaajien kanssa. Sinne-ravintola oli itselleni entuudestaan tuttu, muutamia kertoja on tullut siellä syötyä sekä lounasta että illallista. Meille tarjoiltiin maukas Oktoberfest-menu, joka sisälsi alkukeiton, pääruoan, juustopalan ja jälkiruoan. Ruoka oli kyllä oikeasti hyvää, erityisesti tykkäsin keitosta. Muut saivat maistella erilaisia viinejä ja itse sain kokeilla alkoholittomia juomia, mm. raparperi-minttumehua. Ihan kivaa vaihtelua sille ainaiselle kokikselle, jota helposti tulee ravintolassa ruokajuomaksi tilattua.


Ruokailun jälkeen ravintolan vieressä Taidetehtaalla oli myös Edu Kettusen musiikkikeikka, jossa itse tosin kerkesin käväistä vaan pyörähtämässä, koska seuraavana aamuna oli aikainen herätys töihin.

Harvoin tulee tosiaan nykyään lähdettyä käymään missään, koska poikaa näkee muutenkin niin vähän ja viikonlopputyöt hieman rajoittavat menemisiä. Ja niistä vähäisistä perheen yhteisistä hetkistä irtautuminen saa aina vähän huonon omantunnon aikaan, joten aika harvoin tulee omia menoja edes suunniteltua. Jotenkin sitä miettii sen niin, että juuri ne työ- ja koulupäivät olisivat nykyään sitä "omaa aikaa", vaikka eihän sitä todellisuudessa voi oikein omaksi ajaksi kutsua kun ei siinä juuri kerkeä rentoutumaan. Mutta nyt oli kyllä oikeasti tosi mukava ilta ja onhan se tärkeää päästä välillä itsekin hieman tuulettumaankin.

kuva Instagramista: @yhteenkasvettublogi

Mites muut työssäkäyvät ja opiskelevat äidit, tuleeko vietettyä muuten omaa aikaa?

Illallisen tarjosi ravintola Sinne / Visit Porvoo.

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

6 kommenttia:

 1. Ihanaa ruokaa :) Oma-aika on varmasti kaikille tarpeen ja sitä pitäisi osata ottaa useammin!

  VastaaPoista
 2. Oma aika on tärkeää ja tulee sitä myös vietettyä! Välillä tulee huono omatunto jos on itsellä vapaa viikonloppu töistä ja lähtee näkemään kavereita, mutta ei tämäkään joka viikkoista ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuleehan siitä huono omatunto, mutta toisaalta kyllä se silti tekee hyvää välillä ja sitten jaksaa taas ihan eri tavalla perhearkeakin kun käy välillä itsekseenkin jossain :)

   Poista
 3. Oi, kylläpäs kuulostaa ja näyttää ihanalta sekä herkulliselta vapaaillalta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä tosi kiva ilta ruokineen kaikkineen! :)

   Poista