15. marraskuuta 2015

10 KYSYMYSTÄ

Olen saanut näitä kysymyshaasteita tässä syksyn mittaan aika monelta bloggaajalta ja tarkoitus on ollut niihin jo aiemmin vastata, mutta jotenkin se on aina vaan jäänyt. Näitä on kuitenkin blogeista aina hauska lueskella ja ajattelin nyt viimeinkin tällaisen toteuttaa. Koska näitä samantyylisiä haasteita on tullut nyt sen verran paljon ja niissä olisi ihan tosi iso vastaaminen niin päätin nyt tällä kertaa vastata vain tähän viimeisimpään 10 kysymyksen haasteeseen, jonka sain Kochanie-blogin Nelliltä. Kiitos kuitenkin myös kaikille muillekin haastaneille!


1. Minkälainen on unelmien kotisi?

Ooh, se olisi tietysti joku ihana idyllinen puuomakotitalo veden läheisyydessä. Asuisin mielelläni rauhallisella ja kauniilla alueella, mutta kuitenkin lyhyen matkan päässä kaupungista. Pihan ei tarvitsisi olla hirveän iso, mutta sitäkin viihtyisämpi. Terassi oleskeluun ja ympärillä nurmikkoa ja puita. Koti olisi sisustettu hieman maalaisromanttiseen tyyliin, paljon pehmoista materiaalia ja vaaleita sävyjä.

Omakotitalohaaveet on tällä hetkellä taas nousseet kovasti mieleen, olisi ihanaa saada viimein oma piha jossa voisi sitten lastenkin kanssa viettää aikaa. Toiveissa olisi, että asettauduttaisiin johonkin viimeistään ennenkuin Milton aloittaa koulun, jotta tämä saisi käydä koko ala-asteen samassa paikassa.

2. Millä tavoin lapsesi muistuttavat sinua?

Tulevan lapsen luonne on vielä arvoitus, mutta esikoisemme muistuttaa hyvin paljon minua. Hän on avoin ja spontaani, innostuu helposti ja osoittaa tunteitaan selkeästi, temperamenttia ei siis puutu. Meidän pojasta paistaa jo nyt sellainen tietty seikkailunhaluisuus ja "pakko päästä näkemään ja kokemaan" -fiilis, jotka ehkä enemmän tulevat minun puoleltani.

3. Harrastus, joka sinulla on ollut pisimpään?

Hmm.. En oikeastaan tiedä. Tähän voisi ehkä vastata liikunnan, mutta nyt sekin on ollut taas vähän tauolla. Olen myös aina rakastanut kirjoittamista, nykyään teen sitä blogin kautta kun taas lapsena kirjoittelin paljon erilaisia tarinoita. Eli ehkä se kuitenkin on tämä kirjoittaminen. Se on aina tuntunut jotenkin tosi terapeuttiselta harrastukselta.

4. Miten hemmottelet itseäsi?

Rentoutumalla. Syön hyvää ruokaa, käperryn sohvalle ja katselen Netflixiä. Koen myös kaikenlaiset reissut yleensä rentoutumiseksi, kaikki arjesta poikkeava yleensä rentouttaa.

5. Mikä on viimeisin ottamasi kuva puhelimessasi?

Yhteiskuva itsestäni ja pojastani tänään illalla, kun köllöteltiin ulkoilun jälkeen väsyneinä sohvalla ja katseltiin Muumeja. Meidän selfie-yhteiskuvat on yleensä aina vähän heilahtaneita ja vähän miten sattuu, joten ne harvoin päätyy julkiseksi. Niitä on kuitenkin ihana napsia muistoksi, nyt vielä kun tuo pieni äidin sylissä kerta viihtyy.

6. Bloggaaja, jonka haluaisit tavata livenä?

Aika monen seuraamistani bloggaajista olenkin jo tavannut tai ainakin nähnyt jossain. Mutta moni muukin olisi kyllä kiva tavata, esimerkiksi Nelliä ja Maariaa en ole vielä tavannut livenä vaikka heidän blogejaan tuleekin ahkerasti luettua!

7. Jos pääsisit nyt kaupunkilomalle minne vain, mihin lähtisit?

Jos minne vain niin New Yorkiin!! Ehdottomasti ihanin kaupunki missä olen käynyt, juuri tuossa viime viikolla taisin miehelle puhua, että koskahan päästäisiin taas sinne.

8. Minkälaisen ensivaikutelman luulet ihmisten saavan sinusta?

Se taitaa vähän riippua siitä, millaisissa fiiliksissä olen. Jos on huono päivä tai olen väsynyt niin ehkä hieman sulkeutuneen kuvan, mutta energisenä ja hyvällä tuulella musta saa varmaankin aika sosiaalisen ja ystävällisen kuvan. Riippuu myös paljon seurasta miten käyttäydyn, omankaltaisessa seurassa koen olevani aika avoin ja puhelias, mutta jos koen oloani yhtään vaivaantuneeksi niin pysyttelen helposti sivummalla ja hiljaa.

9. Mikä on ollut yllättävintä äitiydessä?

Ehkä se miten kokonaisvaltaisesti se vaikuttaa ihmiseen. Miten oma arvomaailma muuttuu äitiyden myötä ja miten sitä on ikäänkuin pakko kasvaa aikuiseksi lapsen saatuaan. Äidiksi kasvaminen on myös ollut valehtelematta siisteintä mitä olen koskaan saanut kokea, en usko että mikään voi ikinä tuntua yhtä hyvältä.

10. Tärkein asia, jonka olet oppinut tämän vuoden aikana?

Että juuri nyt näitä hetkiä ja näitä kokemiani asioita en enää myöhemmässä elämässäni tule kokemaan ja että elämässä on vain oikeasti opittava nauttimaan hetkestä eikä jatkuvasti miettiä tulevaa. Pojan ollessa vauva odotin, että tämä kasvaisi puhuvaksi taaperoksi, mutta nyt katsellessani tuota pientä muutamia sanoja puhuvaa pikkupoikaani toivoisin vaan että toinen ei vielä kasvaisikaan isoksi. Mutta kyllähän ne silti kasvaa, ja niin sen kuuluukin mennä.

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

6 kommenttia:

 1. Kaikki tuntuu jotenkin niin tutulta, aika moneen voin nimittäin itse samaistua täysin :) Ja hei, toivottavasti tavataan joskus, ois huippua! <3

  VastaaPoista
 2. Kiva kun vastasit tähän! Sun unelmien koti kuulostaa kyllä aika täydelliseltä <3 ja ois kyllä kiva tavata joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oliskin!! :) Toivottavasti joskus treffataan!

   Poista
 3. Kivoja vastauksia! Vastasin samoihin kysymyksiin juuri! :)

  VastaaPoista