1. marraskuuta 2015

TAAPERON TALVIVAATETUS


Täällä ollaan osittain siirrytty jo talvivaatetuksen puolelle. Joinain päivinä on ollut jo niin kylmä, että olen pukenut Miltonille päiväkotiin talvihaalarin ja talvikengät, kun taas välillä tulee vielä näitä lämpöaaltoja, jolloin syysvaatteilla tarkenee vielä ihan hyvin. Mutta varsinkin aamut ovat jo tosi kylmiä. Tykkään muutenkin pukea lapselle riittävän lämpimät ulkovaatteet, ettei sitten alle tarvitse pukea niin paljoa vaatteita.

Etsin kauan pojalle jotain kivaa ja hyvälaatuista talvihaalaria. En ole oikein innostunut mistään kuviollisista haalareista ja oli yllättävän vaikea löytää yksivärisiä haalareita. Ostettiin tämänvuotinen välikausihaalari Polarn O. Pyretiltä ja koska tykkään heidän ulkovaatteistaan sekä ulkonäöllisesti että laadullisesti, päädyin sitten kurkkimaan heidän talvivaatepuoltaankin. Värinä päädyin tällä kertaa punaiseen, koska teki mieli hankkia pimeään talveen jotain vähän kirkkaampaa ja ajattelin että väri sopisi hyvin myös kierrättää eteenpäin tulevalle pikkusiskolle sitten joskus. Onhan näillä tosi hyvä jälleenmyyntiarvo, mutta mahdollisimman paljon olisi tarkoitus pystyä tulevaisuudessa käyttämään lapsilla samoja ulkovaatteita. Ruskea kaupunkitakki onkin täällä blogin puolella jo vilahdellut, se löytyi Lindexistä ja oli jotenkin aivan ihana!

Kenkäpuoli olikin sitten vielä haasteellisempi juttu. Etsittiin jotain hyviä sohjon ja loskan kestäviä, lämpimiä talvikenkiä ja päädyttiin lopulta näihin Sorelin popoihin. Ne on vielä vähän liian kuumat (vaikka muutamia kertoja onkin jo käytössä ollut), mutta varmasti pakkasten kunnolla saapuessa tosi hyvät ulkoilukengät, varsinkin päiväkotiin. Siistimmiksi kengiksi bongasin Zarasta nuo ruskeat kengät, jotka meillä tulee enimmäkseen olemaan kaupunkikäytössä ja miksei ihan ulkoillessa.

Joko siellä on siirrytty jo talvivaatteisiin?

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

10 kommenttia:

 1. Meillä on pojalla kans punanen haalari, viime vuonna oli keltainen. Reimalta löytyy kivasti yksvärisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värikkäät on kyllä kivoja! :) Keltaista mäkin mietin yhtenä vaihtoehtona!

   Poista
 2. Me vasta tilattiin Reimalta perus toppahaalari ja asusteet, kenkinä saa toimia kuomat ja yhdet Reiman hieman kevyemmät kengät. Nuo Sorelit on kyllä hyvät juurikin niillä loskakeleillä, voisi vielä laittaa harkintaan kun itseltäkin ne löytyy!:) Kiva postaus! Pitää tehdä itsekin kun vaatteet saapuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reimalla taitaakin olla kanssa kivoja talvivaatteita, niitä me ei ollakaan vielä kokeiltu! :) Joo nuo Sorelit on ehkä vähän peruskenkää painavammat, mutta tosi hyvät just Suomen talveen!

   Poista
 3. Onpa kivan näköiset talvikamppeet Miltonilla <3 Meillä ollaan myös osittain siirrytty talvivaatteisiin. Vähän tekemisen ja sään mukaan valitaan vaatetus tässä vaiheessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät! :) Joo aikalailla saa vaatetusta nyt vaihdella, kun säätkin vaihtelee vähän päivittäin :)

   Poista
 4. Täällä on ollut kylminä päivinä jo toppapuvut, kun ei ole viitsitty pukea sen välikausipuvun alle kerroksia toistensa päälle. Sisävaatteet + toppapuku on ollut hyvä yhdistelmä :) Tosi nyt on ollut taas lämpimämpää, joten välikausivarusteet on olleet myös käytössä. Meilläkin on Sulolle PO.Pin punaista toppaa, se on tosi kiva ja unisex-sävy! :) Sisulta puuttuu vielä talvipopot sekä toppatakki sekä -housut, joten täytyy vielä ne käydä hankkimassa. Onneksi Reimalla alkaa pian varastotyhjennysmyynti, toivottavasti löytyisi sieltä talvitoppaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ajattelin, että Miltonille voisi ehkä ensi vuonna hankkia jo housut+takki-yhdistelmät, mutta tämä vuosi mennään vielä haalarilla! :) Reimaan on munkin pitänyt tutustua, mutta vielä ei ole tullut sieltä mitään hankittua!

   Poista