31. joulukuuta 2015

BLOGIN LUETUIMMAT POSTAUKSET 2015

Vuosi 2015 päättyy ihan pian. Vuoteen on mahtunut kotiäitinä olona, reissaamista Floridaan, 1-vuotissynttäreitä, kesälomailua, toisen lapsen yrittämistä ja raskaaksi tuloa, töihin ja kouluun palaamista, päiväkodin aloitusta ja kiireisen arjen pyörittämistä. Niinkuin edellinenkin vuosi, koin myös tämän vuoden hyvin kasvattavana itselleni. Tänä vuonna muutuin ehkä vielä enemmän perhekeskeisemmäksi ja viimein tuntuu että olen oppinut päästämään irti asioista, jotka aiheuttavat pahaa mieltä ja nauttimaan vaan täysillä niistä itselleni tärkeistä asioista. Tällainen elämä on sitä mikä minut tekee onnelliseksi.

Ensi vuonna aion pyrkiä olemaan paras mahdollinen äiti kahdelle lapselleni, nauttimaan vauvavuodesta täysillä, olla enemmän yhteyksissä ystäviini ja hankkia myös uusia. Toivottavasti vuodesta 2016 tulisi vähintään yhtä hyvä kuin tästä.

Ajattelin vuoden viimeisen päivän kunniaksi koota teille blogin viisi luetuinta postausta tältä vuodelta. Uusi raskaus ja vauvanodotus on selkeästi ollut teitä kiinnostavaa luettavaa ja masujutuista oltiin tykätty eniten myös Instagramin puolella, @yhteenkasvettublogi."Näin tänään monitorissa pienenpienen hedelmänkokoisen ihmisenalun, joka innokkaasti heilutteli käsiään. Olo on koko loppukesän ollut jotenkin epävarma, eikä sitä oikein ole antanut itsensä vielä täysillä nauttia. Mutta nyt aletaan onneksi olemaan jo matkan turvallisella puolella ja katsellessani tänään tuota pientä ihmettä ultrassa se onnellisuus vaan vyöryi ylitseni."

Blogin luetuin postaus tänä vuonna. Paljastettiin uusi raskaus ja oltiin ihan älyttömän onnellisia nähtyemme pieni ultrassa. Muistan tuon päivän fiiliksen niin hyvin."Päädyin huvikseni katselemaan netistä käytettyjen vaunujen tarjontaa ja bongasin samat rattaat melko vähän käytettyinä juuri tuolla unelmoimallani White Leatherette -kuosilla."

Postaus meidän valkoisista Emmaljungan rattaista on ollut tosi suosittu tänäkin vuonna, vaikka tämä postaus on kirjoitettu jo paljon aiemmin. Ollaan tykätty meidän rattaista kovasti, mutta nyt nämä pitäisi alkaa pikkuhiljaa laittamaan jo myyntiin ja hankkia tilalle seuraavaan tarpeeseemme sopivat tuplarattaat."Huomaan, että kroppani on alkanut pyöristymään. En ole enää yhtä hoikka, kasvot ovat alkaneet pyöristyä ja lantiolle on alkanut kerääntyä ylimääräistä. Mutta tällä kertaa en ole jaksanut stressaantua asiasta, koska kokemuksen rintaäänellä voin sanoa että kyllä ne ylimääräiset kilot sitten raskauden jälkeen lähtevät."

Aihe, joka varmasti pyörii mielessä monilla odottavilla äideillä, koska raskaus yleensä on yhtä vaa'alla käyntiä varsinkin loppuvaiheessa. Ensimmäisellä kerralla stressasin kerääntyviä kiloja kovasti, tällä kertaa olen oppinut olemaan itselleni armollisempi. Tämä onkin aihe, johon voisin vielä palata nyt kun toista raskautta on enää muutama kuukausi jäljellä ja olo ei tosiaan ole enää mikään kovinkaan pieni. (Ja hih, miten pieneltä tuo mahani tuossa kuvassa vielä näyttää..)"Hetken odottelimme täydessä hiljaisuudessa ja vilkaisin vaivihkaa miestä. Me kumpikin tiedettiin vastaus. Hetken päästä saatiin vahvistus ja tunsin samantien silmieni kostuvan."

Viimein koitti odotettu rakenneultra ja saatiin tietää, että kaikki oli niinkuin pitikin ja vatsassani majaileva pieni olisi mitä todennäköisemmin tällä kertaa tyttö. Fiilis oli samaan aikaan ihmeellinen ja onnellinen."Nyt voi sanoa, että vaatetusta raskauden varalle alkaa olla jo aika mukavasti hankittuna eikä ainakaan vielä ole tullut aamuisin sellaista fiilistä, ettei kaapista löytyisi mitään päällemahtuvaa kivannäköistä vaatetta."

Postailin äitiysvaatteista ja järjestin lukijoiden kesken arvonnan. Tuohon aikaan kaikki vaatteet tosiaan mahtuivat vielä hyvin päälle ja tuntuivatkin mukavalta, nyt loppuvaiheessa tuntuu että jopa jotkut äitiyvaatteet ovat alkaneet kiristelemään sieltä sun täältä.

Ihanaa uutta vuotta 2016 ja kiitos tästä vuodesta teille kaikille!

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

2 kommenttia: