24. joulukuuta 2015

IHANAA (JA STRESSITÖNTÄ) JOULUA!Aina ei kaikki mene täysin suunnitelmien mukaan. Niin kävi meillä tänä jouluna. Kaikki oli suunniteltu, asiat oli tarkoitus hoitaa valmiiksi jo hyvissä ajoin ja aatto piti viettää ihan rauhallisissa fiiliksissä meillä kotona ison perheen kesken syöden. Vuorokautta ennen jouluaattoa meihin iski kuitenkin kammottava vatsatauti koko porukkaan, ja vielä eilen illalla oltiin ihan tosi huonossa hapessa.

Aatonaaton iltana sängynpohjalla maatessani mietin, että mitähän h*ttoa tästä oikein tulee kun joulusiivoukset on edelleen tekemättä, osa lahjoista ostamatta ja kaikki paketoimatta sekä tietysti kaikki ruoat tekemättä.. Miten voi olla, että lapsiperheiden pelätyin pöpö iski meille juuri tähän aikaan vuodesta? Voisi sanoa, että joulufiilis oli aika nollassa.

Onneksi kaikki kuitenkin yleensä lopulta kääntyy parhain päin. Tauti lähti pois yhtä nopeasti kuin oli tullutkin ja tänään ollaan kaikki taas voimissamme. Miehen isä kävi eilen paistamassa meille kinkun, siivous- ja pyykkäysrumba aloitettiin samantien kun herättiin ja pojan kanssa käytiin äsken vielä pikaisesti kaupassa ostamassa viimeiset paketit. Nyt puoliltapäivin kaikki näyttää jo siltä kuin pitääkin, lahjat on viety kuusen viereen odottamaan ja kohta meillä onkin jo saunavuoro. Mutta mikä tärkeintä, niin mekin yritetään olla nyt stressaamatta liikaa. Joulun tekee läheiset ja lämmin tunnelma, ei kiiltäväksi kiillotettu koti tai tyylikkäästi paketoidut lahjat. Tärkeintä on se kaikki muu.

Blogin FB-sivuilta löytyy meidän videoidut jouluterveiset mikäli ette ole niitä vielä nähneet ja meidän joulufiilistelyä pyhien ajalta pääsette näkemään enemmän Instagramin puolelta: @yhteenkasvettublogi. Oikein ihanaa, rauhallista ja rakkaudentäyteistä joulua teille kaikille!

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti