26. joulukuuta 2015

LOMAMOODISSA


Joulu on ohi, mutta loma jatkuu. Ajattelin tulla kertoilemaan pikaisesti kuulumisia kaiken tämän suklaan syönnin, jatkuvan sohvalla makoilun ja sarjojen katselun lomasta. Täällä ollaankin päästy nyt ihan kunnolla lomafiiliksiin ja sen verran rentoutuneeseen tilaan, etten oikeasti muista koska viimeksi olisi ollut näin paljon aikaa vain oleskella.

Jouluaatto meni jotenkin tosi nopeasti, Milton sai ison kasan lahjoja ihailtavakseen ja vaikkei joulupukin syliin vielä uskaltautunutkaan niin haki kyllä reippaasti tämän ojentelemat lahjat. Joulupäivän aamu meillä vierähtikin päivystyksessä, pojalla oli nimittäin sen verran itkuinen ja yskivä yö, että epäilin heti korvatulehduksen uusimista. Ja sitähän se oli, saatiin samantien aloitettua taas antibiootit ja tänään toisen vointi onkin kohentunut jo huomattavasti.

Tapaninpäivänä tuntuu aina kuin koko joulu olisi vähän jo ohi ja jouluruokienkin syömisessä alkaa  pikkuhiljaa tulemaan pieni raja vastaan. Keskiviikkona sairastellessa painoa lähti itseltä ihan reippaasti ja tuntui että vielä aattonakin olo oli kyllä aikamoisen kuivunut, mutta nyt tarjolla olleiden jouluruokien ansiosta on sitä nestettä kyllä alkanut taas kertymään tämänkin odottajan kroppaan ihan mukavasti takaisin.

Maanantaina olen menossa neuvolaan ja kertoilen sen jälkeen hieman tarkemmin tämänhetkisiä raskauskuulumisia (tänään lähti käyntiin jo 30.viikko!!). Samana päivänä meillä on myös lähtö minireissulle Tukholmaan. Uudenvuoden suunnitelmat ovat vielä avoinna ja on itseasiassa ihan kiva mennä nyt eteenpäin vain muutama päivä kerrallaan kun kerrankin on siihen mahdollisuus.

Millaisia suunnitelmia teillä on välipäiville ja uudeksivuodeksi?

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

4 kommenttia:

 1. Mulla oli tänään tylsää, ekaa kertaa ties kuinka pitkään aikaan. Vaikka inhoon tylsyyttä niin tavallaan se oli ihanaa koska samalla se tarkotti just sitä että on ollut vaan aikaa olla :) En muista koska olisin päässyt lomamuudiin näin helposti ja aion myös nauttia suunnittelemattomuudesta ja elellä päivä kerralla. Ihanaa loman jatkoa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun on kerrankin vähän tylsää, ihan mahtavaa kun on voinut välillä miettiä mitähän sitä oikein tekisikikään!! :D Mukavaa lomanjatkoa teillekin <3

   Poista
 2. Oi ihanalta kuulostaa tuo minireissu<3

  Ps Miltonin kikkurat on yli ihanat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on kyllä kiva lähteä! :) Milton kiittää <3

   Poista