4. joulukuuta 2015

VAALEANPUNAISIA UNELMIA


"Sun ei varmaan tartte nyt ostella yhtään vauvanvaatteita, eikös ne samat mene tälläkin kertaa?" Niin, meillähän piti olla vauvavaatteita jo ihan tarpeeksi uudelle tulokkaalle. Viimeksi tuli kyllä hankittua aika paljon neutraalin sävyisiä vauvanvaatteita ja osa niistä on edelleen kaapissa odottelemassa seuraavaa käyttäjää. Mutta mutta... Taisin nyt kuitenkin vähän innostua näistä vaaleanpunaisista ja röyhelöisistä minivaatteista ja lähdin ostelemaan tulevalle pienelle vähän ikiomiakin uutuuksia.

Vaikka pukeudunkin nykyään itse aika maanläheisiin väreihin niin jokin näissä pienten tyttöjen tyttömäisissä vaatteissa vaan viehättää. Vaikka kuinka ajattelisin järkevästi niin ei näitä vaan voi vastustaa. Pienet mekot ja röyhelöt, onhan ne nyt vaan niin söpöjä.Me ei tietenkään voida olla varmoja tytöstä. Rakenneultrassa saamamme "tyttölupaus" ei varsinaisesti ollut kunnon lupaus, koska ultraaja sanoi ettei tietenkään voisi olla satavarma. Mitään poikaan viittaavia merkkejä ei kuitenkaan löydetty ja oma fiiliksenikin tästä raskaudesta ja erityisesti tästä vatsasta kallistuu tässä vaiheessa jo hyvin paljon tyttöön päin. Mutta mitäs sitten jos se olisikin poika? No sitten pistäisin nämä kaikki tyttövaatteet myyntiin ja kaivaisin ne kaikki vanhat neutraalimmat vauvanvaatteet esiin. Ehkä se ei olisi niin vakavaa.

Nämä värijutut ovat jänniä ja jokaisella on vähän erilainen maku niiden suhteen. Pojalle tykkään ostella paljon neutraaleja ja maanläheisiä sävyjä, tummaa tai vaaleaa. Kirkkaista väreistä miellyttävät eniten keltainen ja punainen, sellaista kunnon sinistä ja vihreää meillä on nähty vähemmän. Tytön (varsinkin vauvan) taas pukisin valkoisen lisäksi mieluiten hentoon vaaleanpunaiseen tai violetin eri sävyihin. Mustaa ja kirkkaanpunaista käytän mielelläni pojalla, tytöllä en niinkään. Poikkeuksiakin tietysti löytyy. Turkoosi on mielestäni väri, jota voisin ostaa kummallekin.Olen nyt jotenkin aivan ihastunut tähän Kappahlin Newbie-merkkiin vastasyntyneillä. Pojallekin sitä tuli aikoinaan hankittua ja nyt uudelle tulokkaalle en muuta olekaan ostellut kuin näitä ihania Newbieitä. Mini Rodinia yms. vähän kalliimpia merkkejä tykkäisin kyllä käyttää myös vauvalla, mutta niitä ajattelin etsiskellä enimmäkseen käytettyinä nettikirppiksiltä. Vauvanvaatteiden käyttöikä on lopulta niin pieni, että näitä täysin uudenuutukaisia vaatteita tulee meillä nyt osteltua lähinnä näistä edullisista kaupoista, kuten Kappahlista ja Lindexistä.

Hankinnat vauvaa varten ovat jääneet toistaiseksi vielä näiden röyhelövaatteiden tasolle. Kohta alkaa onneksi joulualet, joten silloin varmaan suunnataan kaupoille. Ainakin se toivomani Stokken Newborn Set syöttötuolia varten on meilläostoslistalla. Ja no, kait sitä voisi muutaman vaaleanpunaiset vauvanlakanatkin vielä hankkia..Löytyykös sieltä muita Newbiestä tykkääviä? Millaisista vauvanvaatteista teillä pidetään?

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

20 kommenttia:

 1. Ihania !<3 Me saimme myös tyttölupauksen ja ollaan hieman ostettu jo vaatetta. Juurikin kappahlista ja lindexistä :) Meilläkin poikien vaatetta ja neutraalia löytyy vaikka kuinka paljon, mutta pakko on ollut ostaa vähän tyttömäistäkin vaatetta :) Vaikka meidänkin tyttölupaus oli kuulemma vain 75% arvaus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en tiedä kuinka monen prosentin arvaus meillä oli mutta saa nyt sitten nähdä kumpi sieltä lopulta oikeasti tulee! :D

   Poista
 2. Newbien vaatteet on kyllä kaikki syötävän söpöjä! Nyt mäkin haluan noi röyhelöpöksyt ja sukkikset tytölle, ihanat ♡ Meillä tullaan varmaan pukemaan tytölle paljon neutraaleja ja vaaleanpunaisen eri sävyjä, prinsessamaisia mutta kuitenkin käytännöllisiä vaatteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on aivan superihania vaatteita <3 Käytännöllisiä mekin varmaan eniten käytetään, muutamat mekot oli kuitenkin pakko saada ;)

   Poista
 3. Ihania <3 Newbien vaatteet on kyllä niin suloisia ja ihanan pehmoisia!

  VastaaPoista
 4. Eikääää! <3 Musta olis niin ihanaa ostaa VAUVANvaatteita! Niissä on vaan ylipäätään jotain supersöpöä, oli ne sitten kirppikseltä tai kaupasta :) Harmi ettei ole omaa vauvaa jolle voisi kerätä kaapit täyteen noita pieniä kauniita vaatteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne on niin ihanan pieniä ja suloisia, oon itekin ollut nyt niin innoissani kun pääsee niitä taas hypistelemään :)

   Poista
 5. Meidän 2kk neidillä kovassa käytössä nuo röyhelöhousut ja mekko.. <3

  VastaaPoista
 6. Ääää, ihania! Tytölle on omasta mielestä söpömpiä vaatteita, sitä äitinä ihan höperöityy kaikesta hempeästä :D
  Pitäisi ittekkin päästä kunnolla shoppailemaan <3 Enää ei oo kauaa kun tulokas saapuu ja uupuu vähän kaikkia, yhyyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, varsinkin vauvanvaatteissa! Vaikka kyllähän pojillekin löytyy kivoja, mutta kiva päästä tällä kertaa ostelemaan näitä tyttöjenkin :)

   Poista
 7. Newbie on ihana merkki, meillä oli Kukkiksella tosi paljon niitä, edullisia ja hyvän laatuisia, ihanan pehmeitä :) Tosin meillä ei ole ollut kyllä noita röyhelöitä ollenkaan, mä en vaan jotenkin tykkää niistä yhtään :D Vauva aikana meillä tais olla vain kaksi mekkoakin joita käytettiin kerta molempia, oonkin kirjoittanut joskus myös blogissa siitä että koin mekot ja hameet tosi hankaliksi ennen kun Kukkis osasi kunnolla kävellä, ne oli koko ajan vaan tiellä.. heh :D Mutta olen myös ihan ääneen myöntänyt, että lastenvaatteet ei ole oikein missään vaiheessa herättänyt mitään kummempaa kiinnostusta mulla, paitsi nyt vähän enenevissä määrin :P

  Väreinä oon aina tykännyt eniten lilan eri sävyistä ja sit sellaisesta vanhan ajan roosasta, kaiken sävyisiä vaaleanpunaisia meillä myös kaapissa piisaa :) Uudelle tulokkaalle en ole ostanut mitään, enkä varmaan ostakaan kun emme tosiaan tälläkään kertaa tiedä kumpi täältä on tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki ei kyllä tykkää röyhelöistä, mä oon vaan niin tällänen röyhelöfani ;) Lapselle niitä on kiva ostella, itse pukeudun vähän neutraalimmin arkena :D Mekot on kyllä varmaan vähän epäkäytännöllisiä, varsinkin siinä ryömimis- ja konttausvaiheessa!

   On sekin kyllä toisaalta jännää, jos saatte tietää sukupuolen sitten vasta synnytyksessä! :)

   Poista
 8. Meillä ei aikoinaan ultrassa näkynyt vauvan sukupuolta (vaikka olisi haluttu tietää!), joten ostin paljon valkoista, beigeä, ruskeaa ja harmaata. Tosi nättejä vaatteita ja olisi käynyt loistavasti niin tytölle kuin pojalle. Vaatetta oli määrällisesti ihan riittävästi johonkin kokoon 62 asti (joka meillä oli käytössä varmaan vasta 4-5kk iässä), mutta oli vaan _pakko_ saada ostettua tytölle kaikkea ihanaa vaalenpunaista, violettia ja pinkkiä. Mekkojahan meillä ei montaa edes ollutkaan ns. valmiina, mutta kyllä minä vauvan syntymän jälkeen shoppasin kaikkea muutakin mahdollista. Eikä niitä sukupuolineutraaleja vaatteita sitten tullut niin paljoa pidettyäkään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo jotenkin sitä vaan ehkä tulee sitten puettua tytölle enemmän niitä tyttömäisiä kun neutraaleja vaatteita jostain syystä! Pojalla rakastin kaikkea valko-beige-harmaata :)

   Poista
 9. Newbie on aivan ihana merkki!
  Meidän 3kk:n neiti käyttää paljon hempeitä värejä ja tietenkin niitä röyhelöitä :)
  Ja niitä pieniä mekkoja on vaan niin ihana ostella. Muistan, miten heti tyttölupauksen saatuani säntäsin kaupoille ostamaan söpöisiä mekkoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pientä säntäystä täälläkin ollut nyt havaittavissa.. :D Röyhelöt on <3

   Poista