23. tammikuuta 2016

KUULUMISIA SAIRASTUVALTA


Alkuviikosta ihmettelin, että onpa poika ollut poikkeuksellisen pitkään nyt terveenä. Edellinen korvatulehdus oli jouluna ja nyt toinen oli ollut jo usean viikon ilman vuotavaa nenää ja kipuja. Kunnes sitten keskiviikkona hain toista päiväkodista ja sain kuulla, että siellä oli kuumetautia liikkeellä. Tästä meni ehkä kaksi tuntia, oltiin päästy parturin ja kauppareissun jälkeen kotiin niin Miltonillakin alkoi posket punoittaa ja meno hyytyä.

Ja tällä kertaa sieltä tulikin ihan kunnon tauti ja torstai-ilta vietettiin sairaalan päivystyksessä, kuumetta oli 40 astetta ja lääkkeet laski lämpöä vain hetkeksi. Tässä vaiheessa olin oikeasti jo aika huolissani, toinen vaan tärisi sylissä ja oli ihan tulikuuma. Korvissa oli tietysti taas uusi tulehdus ja nyt me odotellaankin sitten, että päästäisiin ihan kunnon korvalääkärille miettimään mitä seuraavaksi tehdään. Neljä tulehdusta kahden kuukauden sisään alkaa olla jo vähän liikaa noin pienelle.


Eilisellä neuvolakäynnillä kerroin olevani oikeasti aika uupunut. Viime kuukaudet on ollut yhtä sairastelua meidän perheessä ja ollaan jatkuvasti ravattu lääkärissä, kissaa myöten. Tässä vaiheessa raskautta sitä ei muutenkaan ole enää parhaimmillaan ja sitä toivoisi vaan että päivät sujuisivat hieman helpommin ilman ylimääräistä huolta ja stressiä. Neuvolassakin vähän kyseltiin siihen malliin, että jaksanko nyt varmasti vielä tehdä koulujuttujakin tässä vaiheessa ja tässä tilanteessa. Kieltämättä tällä hetkellä tuntuu siltä, että tekisi mieli vaan jäädä kotiin samantien, mutta jotenkin se on vaan niin vaikeaa välillä antaa itselleen periksi ja luovuttaa kun siltä tuntuu.


Blogi päivittyy siis tällä hetkellä täysin oman jaksamisen mukaan. Instagramissa,  @yhteenkasvettublogi, meidän arkea pääsee seuraamaan vähän tiiviimpään tahtiin. Mutta jottei tämä postaus menisi ihan täydeksi valitusvirreksi niin on tässä kivojakin juttuja tiedossa. Ensi viikonloppuna meillä on miehen kanssa tiedossa pieni maisemanvaihdosreissu ihan kaksistaan, edellisen kerran ollaan oltu kunnolla kahdestaan jossain runsaat viisi kuukautta sitten. Eli taitaa tulla ihan tarpeeseen pieni irtiotto. Tänään meillä oli myös yhdet aika kivat kuvaukset, joista lisää täällä bloginkin puolella piakkoin!

Onkos siellä sairasteltu paljon?

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

16 kommenttia:

 1. paljon tsemppiä ja jaksamista <3 muista kuunnella itseäsi ja koeta nauttia nyt näistä viimeisistä viikoista <3

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista sinne! <3 Me ollaan kans sairastettu koko alkuvuosi, eikä olla oikeen päästy tekemään mitään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 Nyt on kyllä kaikki maailman taudit liikkeellä..

   Poista
 3. Kuulostaa kyllä hurjalta tuo korvatulehdusten määrä! Toivottavasti alkaa pian helpottaa ja saisit levähdettyä. Välillä on ihan viisasta kuunnella omaa kroppaa ja höllätä tarpeen vaatiessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hurjalta mustakin alkaa kuulostaa, eiköhän meillä putket pian laiteta.. Nyt onneksi helpottaa täälläkin, saa olla taas kotona paljon enemmän :)

   Poista
 4. Kurja kuulla että teillä on yhtä sairastelua ollut nyt! Pelottavalta kuulostaa tuo pienen korkea kuume :( Toivottavasti tulehduskierteelle tulisi loppu! Jaksamista arkeen ja loppuraskauteen <3

  VastaaPoista
 5. Meillä on kans oltu jatkuvasti jonkun pöpön kourissa. Nyt luulisi jo helpottavan mutta en menisi vannomaan kun poika aloitti viime viikolla kerhon 2krt/vko niin kai sieltä tulee seuraava tauti. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on päiväkodissa ollut nyt paljon tosi tartuttavia pöpöjä, jännä nähdä loppuuko täällä sairastelu kun meidän pojan hoito parin viikon päästä on ohi!

   Poista
 6. Tämä on nyt nikn kurjaa aikaa,jatkuvasti saa sairastella ja olla siinä flunssa kierteessä. Paranemisia ja mukavaa sekä rentouttavaa irtiottoa teille :)

  VastaaPoista
 7. Kirjoittelet kun jaksat :-). Paranemisia ja toivotaan pidempää aikaa ilman sairasteluja :-).
  Meillä ei toistaiseksi olla oltu kipeitä. Sukulaislapset kaikki on tällä hetkellä kuumeessa tms, joten kyläilyt on jätetty ettei vaan tartu mitään. Ei muuten väliä mutta en tahdo että poika on kipee just sinä aikana ku itse oon synnyttämässä, laskettu aika vasta 24.2, mutta esikoinen syntyi 19 päivää ennen laskettua.
  -Mira

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi tsemppiä, saa nähdä tuleeko tämäkin pieni siis jo aikaisemmin! Mäkin toivoisin, että saataisiin tuon esikoisen korvat hoidettua kuntoon jo ennen vauvan syntymää, saa nähdä..

   Poista