27. tammikuuta 2016

TYTTÖVAUVAN VAATEKAAPILLA


Makuuhuoneessa odottaa ikeakassillinen pieniä vauvanvaatteita, lipasto on jo raivattu tyhjäksi pientä varten ja nyt pitäisi enää pestä kaikki valmiiksi odottelemaan pikkuista käyttäjää. Löysin varastosta paljon pieniä Miltonilta jääneitä vauvanvaatteita, joista suurin osa lähti odottelemaan eteenpäin myyntiä, mutta osa sopi kyllä ihan yhtä lailla tyttövauvallekin. Huomaan, että oma makuni on tässä muutaman vuoden aikana lastenvaatteiden suhteen myös muuttunut, tällä kertaa saattaisin poikavauvankin pukea ihan eri tyylisesti kuin viimeksi.

TÄSSÄ postauksessa hehkutin uusia Newbie-ostoksiani ja aika tyttömäisellä linjalla on menty hankintojen suhteen senkin jälkeen. Olen kuitenkin nyt innostunut myös muista väreistä ja kuoseista kuin noista kaikkein hempeimmistä ja viimeisimmät löydöt on suurimmaksi osaksi tullut tehtyä nettikirpputoreilta ja joulun alennusmyynneistä. Aluksi ajattelin, etten pukisi vauvalle mitään mustaa mutta nyt ihastuin ihan täysin tuohon mustaan lettibodyyn ja mustat sukkahousutkin olisi jostain vielä saatava. Miltonilla käytin aina bodyn ja housujen yhdistelmää, mutta nyt olen hankkinut jonkin verran enemmän sukkahousuja ja niitä tullaan varmasti meillä käyttämään tällä kertaa housujen tilalla paljon useammin kuin viimeksi.

Tyttövauvan pukemiseen on selkeästi paljon enemmän vaihtoehtoja tarjolla kuin pienille pojille. Bodyjen lisäksi tytöille on tarjolla paljon mekkoja ja esimerkiksi juhliin on tosi helppo löytää asuja monista vaihtoehdoista. Tytöillä voi myös käyttää oikeastaan mitä vaan värejä ilman että heti kommentoidaan liian poikamaisiksi, poikien pukeutumisen suhteen ihmiset tuntuvat heti olevan paljon tarkempia. En tosin itse tästä hirveästi välitä ja meillä poika on tämänkin talven kulkenut vähän kaikenlaisissa väreissä kuten vaikkapa punaisessa ja burgundyssä.

Vauvan ulkopukeutuminen on vielä vähän mietinnässä, maaliskuu on kuitenkin edelleen lopputalvea ja lämpimät kevätkelit voi tulla vaikka vasta kuinka myöhään. Miltonilta on kyllä jäänyt talteen muutama kiva vauvanpuku kahdessakin eri koossa, joten niillä kyllä pärjätään mikäli en tässä nyt vielä innostu hankkimaan jotain uutta. Monilta merkeiltähän alkaa kohta tipahdella uusia mallistoja, joten saa nähdä miten sitä nyt malttaa pysyä erossa kaikista vauvojen kevätuutuuksista.

Ihan vastasyntyneelle tarkoitettuja vaatteita meillä on kuitenkin aika vähän ja suurin osa on kokoa 56-62. Milton oli sen verran isokokoinen syntyessään, että meillä meni ne 50-koon vaatteet ehkä viikon ja 56-kokokin jäi pieneksi jo kuukaudessa. Tulevaa vauvaa kyllä taidetaan veikkailla hieman pienemmäksi, joten tällä kertaa noille minimineille vauvanvaatteille saattaisi kyllä olla hieman pidempäänkin käyttöä.

Mitäs tykkäätte näistä kuvissa vilahtelevista löydöistä? Onkos siellä muilla samaan aikaan odottavilla jo vauvan vaatekaapit valmiina?

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

20 kommenttia:

 1. <3 voi miten ihania söpöysiä olet löytäny ... Noi vimmat ja rodinit on jotain niin hienoo <3

  VastaaPoista
 2. jestas miten söpöjä vaatteita :) ja ihana blogi täytyy liittyä sivustoon :)<3

  VastaaPoista
 3. Niin ihania vaatteita <3 <3 Sydän sulaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en malta odottaa että päästään näitä käyttämään :)

   Poista
 4. Mitä merkkiä tuo huppubody on? aivan ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Vimman vanhempaa mallistoa ja yksi mun lemppareista kanssa, ihastelin sitä jo pojan ollessa vauva mutta sain sen onneksi nyt tulevalle tytölle! :)

   Poista
 5. Aivan superihania vaatteita! Vähän oon kade, kun meillä neiti ei masussa ollessaan suostunut vilauttamaan sukupuoltaan, enkä voinut tuollaisia ihanuuksia hankkia etukäteen. Olisi ollut ihana fiilistellä niillä jo etukäteenkin. :)

  Minä en meille hankkinut koon 50 vaatteita oikeastaan ollenkaan, kun veikkailut likan koosta oli aika suuria ja itsekin olen syntyessäni ollut jo hyvän kokoinen. Sitten neiti olikin hyvin normimittainen ja niille koon 50 vaatteille olisikin ollut tarvetta. Onneksi sain nettikirpparilta superedullisesti pikkuisen setin ja niillä pärjättiin, kunnes koko 56 tuli ajankohtaiseksi. :) Mutta tottahan se on, että ei niitä kauaa tarvitse. Ja siitä syystä niitä onneksi löytää kirpparilta tosi hyväkuntoisina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kirppareita on tullut nyt hyödynnettyä tosi paljon ja kyllähän tuo koko 56 tulee ajankohtaiseksi aika nopeasti, joten tuskin tälläkään kertaa ihan hirveästi niitä pienimpiä kannattaa hankkia :) Muakin kyllä vähän jännittää, että mitä näille kaikille vaatteille käy jos vauva sattuisikin olemaan poika mutta sen näkee sitten :D

   Poista
 6. Ihania ja värikkäitä vaatteita! Varsinkin toi sydänbody ja jumpsuit ♡ Meillä vaatekaappi on täyttynyt kaikella söpöllä tytölle, löytyy vaaleanpunaista, hempeitä värejä ja värikästä. Aion sitten yhdistellä niitä niin, että toinen osa on värikkäämpi ja toinen neutraalimpi. Tai sitten mennään ihan sillä mitä kaapista sattuu milloinkin löytymään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauvoja on niin ihana pukea ja yhdistellä eri vaatteita! <3

   Poista
 7. Todella kauniita ja ihanan pirteitä vaatteita <3

  VastaaPoista