11. helmikuuta 2016

VALMIINA VAUVAN TULOON


Meidän koko perhe on nyt hiljalleen alkanut valmistautumaan siihen, että vauva saattaa oikeasti tupsahtaa keskuutemme ihan jo seuraavan kuukauden sisään. Itse olen varsinkin nyt päässyt kunnon babymoodiin ja tällä hetkellä tuntuu, että tällä hetkellä on vaikea keskittyä oikein mihinkään muuhun kuin lähestyvään synnytykseen ja vauvanodotukseen.

Saatiin yhteistyön merkeissä PikkuVaniljalta aivan ihana turvakaukaloon laitettava Baby's Onlyn lämpöpussi, joka aiotaan ehdottomasti ottaa mukaan jo heti sairaalaan. Se osoittautui kyllä ihan yhtä ihanaksi kuin olin ajatellutkin, pehmeytensä lisäksi tuo vaaleanharmaa pussi on vielä tosi kauniskin. Lämpöpussi on kyllä kevätvauvalle ihan huippukeksintö autoreissuja varten, kun pienelle ei erikseen tarvitse pukea ulkovaatteita ja toinen pysyy lämpöisenä pussin sisässä vaikka ihan pelkän jumppiksen kanssa. Ja samaa pussiahan voi hyvin käyttää myös vaunuissa. Kirjoittelen enemmän käyttökokemuksia sitten kun baby on saapunut ja ollaan päästy sitä ihan kunnolla testailemaan.

Valmistelut vauvaa varten alkavat olemaan jo ihan hyvällä mallilla, pikkuhiljaa on tullut hankittua kaikkia puuttuvia tarvikkeita ja muuta. Harsot on pesty ja vaatteet viikattu lipastoon isoveljen vanhoihin pikkuvaatelokeroihin. Ensimmäiset tutit on nyt keitetty käyttövalmiiksi ja nenänniistäjät sun muut vanupuikot hankittu kaappiin odottelemaan. Pinnasängyn ajattelin pedata viikonloppuna.

Varsinainen sairaalakassi olisi nyt vielä pakkaamatta ja sen ajattelin oikeasti ottaa tehtäväkseni vaikka jo heti huomenna. Kovaa menkkajomotusta ja voimakkaita supistuksia on ollut nyt välillä jo ihan säännöllisestikin, joten ehkäpä sen kassin voisi varuilta pakkaillakin valmiiksi. Kyllähän se viimeksikin sai sitten lopulta odotella makkarin nurkassa montakin viikkoa, mutta oltiinpahan ainakin valmistauduttu.

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

8 kommenttia:

 1. Tuo pussukka on kyllä niin ihana. :)
  Voi että, ihanasti kaikki jo valmiina ja ajatella että pian pieni on jo sylissä.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, täällä kyllä kovasti odotellaan jo uutta perheenjäsentä <3

   Poista
 2. Ihanalt näyttää tuo lämpöpussia! Onko tuo Vimman lettikuosinen juttu trikoinen torkkupeitto? Niin sulonen!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se torkkupeitto! Oon niin hurahtanut tuohon lettikuosiin! :)

   Poista
 3. Tuo lämpöpussi on kyllä <3 Ihan tässä alkaa itseäkin jo jännittämään millon saa lukea vauvauutisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, muakin kyllä jännittää!! Saa nähdä koska pieni päättää saapua :)

   Poista
 4. Just mietin et mitä sulle kuuluu. Ite jäin tänään just sairaslomalle 30+1 työuupumuksen johdosta. Nyt voi keskittyä vauvaan ja esikoiseen <3 Lettejä! Näyttää kaikin puolin ihanalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että sinäkin pääset rentoutumaan nyt kotona! :)

   Poista