27. huhtikuuta 2016

2-VUOTIAS


Meidän villi ja valloittava ihana esikoisemme on tänään 2-vuotias. Juhlittiin synttäreitä jo viime viikonloppuna, koska tämä tuleva viikonloppu sattuu juuri vappuun. Juhlat oli tarkoitus järjestää tällä kertaa ihan rennolla meiningillä, mutta tuttuun tapaani jätin kaiken vähän liian viime tinkaan ja onnistuin aikaansaamaan itselleni taas pienoisen stressin tarjottavista ja siivouksesta. Leivoin murulle ihan perinteisen mansikkakermakakun ja lisäksi tein Kinuskikissan reseptien mukaan Brookieseja ja suolaisia muffinseja. Brookiesit sai kyllä kovasti kehuja ja ne olikin tosi helppo tehdä (mitä nyt unohdin ensimmäisen satsin uuniin palamaan ja jouduin aloittamaan homman alusta pari tuntia ennen vieraiden tuloa).

Milton nautti huomiosta ja lahjoista, mm. kauko-ohjailtava poliisiauto oli aikamoinen hitti. Lahjat oli monipuolisia ja pojan kehitystaso ja kiinnostuksenkohteet oli ihanasti huomioitu. Lahjoja tärkeämpää oli kuitenkin, että joukko Miltonille tärkeitä ihmisiä oli paikalla juhlistamassa tämän tärkeää päivää ja juhlat sattuikin nyt itseasiassa tosi hyvään aikaan. Toinen pääsi kunnolla olemaan huomion keskipisteenä eikä tällä kertaa tultukaan tapaamaan pikkusiskoa vaan häntä.

Nyt varsinaista syntymäpäivää ollaan vietetty ihan vaan kotona, itse kävin vauvan kanssa neuvolassa ja Milton pääsi viettämään muutaman tunnin kaksistaan fafansa kanssa. Lounasjälkkäriksi toin pojalle tämän suurta herkkua eli pullaa ja nyt illalla annettiin vielä meidän vanhempien hankkima lahja, siitä lisää kerronkin lisää vähän myöhemmin.

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

17 kommenttia:

 1. Täällä myös on juhlittu rennolla otteella, mutta ykkössynntäreitä!

  http://lempipaivanitanaan.blogspot.fi/2016/04/yksivuotissynttarijuhlat-ja-muistojen.html

  Onnittelut kaksivuotiaalle, kivan näköiset kemut! :D

  VastaaPoista
 2. Meillä ensi viikon perjantaina 2v juhlat :)

  Onpas Milton ollut ihanana :)

  VastaaPoista
 3. Kivalta näyttää Miltonin juhlat. Nuo brookiesit pääsee kyllä kokeiltavaksi meilläkin, oon kuullut niistä niin paljon kehuja :)

  VastaaPoista
 4. Onnea kaksivuotiaalle ja voi miten ihanat juhlat! <3

  VastaaPoista
 5. Varmasti ollu oikein kivat 2v synttärit!!:) ihana synttärisankari!!:)

  VastaaPoista
 6. Onnea ihanalle kaksivuotiaalle! <3 aa too mansikkakakku näyttää liian hyvältä!

  VastaaPoista
 7. Onnea kaksivuotiaalle! Kauniin näköiset synttärit ja silmiin pisti myös tuo kaunis "esittelykuva" oikeassa yläkulmassa :)

  VastaaPoista
 8. Hyvä idea noi leivät. Mulla on aina hirvee murheen toi suolanen puoli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne oli ihan hyvä idea, anoppi teki! Suolaiset syötävät menee kyllä yleensä hyvin kaupaksi :)

   Poista
 9. Ihanat kemut! Myöhästyneesti paljon onnea synttäripojulle ♡

  VastaaPoista