13. huhtikuuta 2016

KEVÄÄN SUUNNITELMIA

Miten nopeasti aika tuntuu nyt menevän. Kauheasti olisi tehtävää ja suunniteltavaa, mutta joka ilta huomaan päivien vaan kiitäneen ohi ilman että olisin saanut mitään kummempaa aikaiseksi. Mikä on toisaalta tietysti ihan luonnollista, aika uppoaa vauvanhoitoon eikä tuo meidän pikkumieskään ihan ilman huomiota halua olla. Mutta paljon olisi silti tehtävää. Miltonin synttärit lähestyy ja niitä pitäisi jo suunnitella, puhumattakaan ristiäisistä joihin ei niihinkään enää montaa viikkoa ole. Tällä kertaa ajattelin päästää itseni kumpienkin juhlien suhteen helpommalla ja olla stressaamatta liikaa syömisistä ja muista sekä mahdollisesti tilata ainakin kakut jostain. Tänne blogin pariinkin olen monena päivänä yrittänyt päästä, ideoita olisi vaikka kuinka paljon mutta aika tuntuu tällä hetkellä olevan hyvin rajallinen. Pojan päiväuniajat vaan jotenkin hujahtavat ohi ja iltaisin tuo meidän neiti on sen verran aktiivinen, ettei kirjoittelulle ole jäänyt nyt kauheasti aikaa.

Kahden viikon kuluttua jään myös lasten kanssa kahdestaan kotiin ja jännittää jo valmiiksi miten uusi arki lähtee sujumaan. Tällä hetkellä kun on tuntunut, että päivisin on ollut kädet aika täynnä meillä kummallakin vanhemmalla ja pian pitäisi pystyä handlaamaan samanaikaisesti sekä vauvanhoito että taaperon perään katsominen. Näen jo mielessäni kauhukuvia siitä että jouduttaisiin linnoittautumaan kotiin kaikiksi päiviksi, kun ainakin tällä hetkellä tuntuu tuo ulos lähteminen ja varsinkin takaisin sisään palaaminen yksin kahden lapsen kanssa aika mahdottomalta tehtävältä (meillä siis hissitön kerrostalo ja esikoinen ei tällä hetkellä ole ollut kovinkaan suostuvainen sisällemenon kanssa ulkoilujen jälkeen).

Kevät näyttää nyt kaikenkaikkiaan muutenkin aika kiireiseltä. On lasten neuvolakäyntejä, omaa kampaamoaikaa, meidän omat juhlat ja ystävien juhlia. Tänä viikonloppuna ollaan lisäksi monen muun lapsiperheen tavoin suuntaamassa kohti Lapsimessuja.

Ja kesäkin tulee ihan kohta. Täällä ollaan innoissaan täytelty jo lasten vaatekaappeja kesävaatteiden osalta, itselle en taida vielä uskaltaa mitään hankkia kun ei tiedä missä mitoissa sitä muutaman kuukauden päästä ollaan. Koska viime kesäkin oli sään puolesta täällä Suomessa aika onneton niin itsellä tekisi kovasti mieli lähteä kesällä jonnekin reissuun koko perheen kesken. Ollaan vähän katseltu erilaisia vaihtoehtoja ja tarkoitus olisi suunnata tällä kertaa jonnekin vähän lähemmäs, mutta kuitenkin ihan rantalomalle. Katsotaan nyt saadaanko matka tilattua, vaan lomaillaanko ihan vaan kotosalla.

Kysymyspostaukseen voi vielä muutaman päivän ajan käydä laittelemassa kysymyksiä!

Millaisia suunnitelmia teillä on kevääksi / kesäksi?

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

4 kommenttia:

  1. Rodosta voin ainakin kokemuksesta suositella lasten kanssa matkaavalle, lyhyt lentoaika ja perillä taksilla ja bussilla pääsee liikkumaan kätevästi myös rattaiden kanssa :) ja sinne pääsee aika edullisestikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kanssa käynyt pari kertaa Rodoksella, tosin paljon ennen lapsia ja tykkäsin paikasta! :) Täytyypä ehkä miettiä sitä vaihtoehtona!

      Poista