9. huhtikuuta 2016

NYT SAA KYSYÄ!


kuvat: Annina Segerman Photography

Blogi on saanut viime aikoina paljon uusia lukijoita ja ajattelin taas pitkästä aikaa toteuttaa kunnon perinteisen kysymyspostauksen. Joten nyt saatte esittää meille kysymyksiä maan ja taivaan väliltä, ihan mitä vaan haluaisitte meistä tietää!

Kysymyksiä voitte laitella kommenttiboxiin pe 15.4. asti, jonka jälkeen alan vastailemaan (mikäli kysymyksiä nyt tulee, hahah) ja kokoan sitten vastauksista kokonaan oman postauksen. Ja mikäli teillä on postausehdotuksia niin niitä voi myös laitella samalla!

(P.S. Vielä tänään ja huomenna on aikaa osallistua blogin FB-sivulla järjestettävään Baby's Onlyn torkkupeittoarvontaan!)

KYSY - ASK - FRÅGA!

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

8 kommenttia:

 1. Lasten päivän asu-postaukset olisivat mieleisiä! 😊

  VastaaPoista
 2. Vanhana lukijana haluan kysyä tulevaisuudesta ja niitä näitä :D Minkälaiset ristiäiset aiotte pitää? Haluatteko vielä muuttaa lähemmäs Helsinkiä, ja onko nykyinen asuntonne teille riittävän suuri? Miten kissa on ottanut uuden tulokkaan vastaan? Kumpi on Miltonilla tällä hetkellä vanhvempi kieli, suomi vai ruotsi? :)

  VastaaPoista
 3. Missä asutte ja millaisella alueella? Minkä kokoinen koti teillä on, makuuhuoneide määrä, kodin neliöt jne? Onko sinulla ja miehelläsi sisaruksia ja mistä olette molemmat kotoisin? Kuuluvatko omat perheenne vahvasti tukiverkostoonne? :)
  Postaustoiveina lastenkuulumisia useammin, ruokailutottumuksistanne, kodin esittelyä, ajan vietosta ja perinteistänne perheen kesken!

  VastaaPoista
 4. Olisi kivaa kyllä jos arvonnat olisivat poissa Facebookista, täällä Blogit.fi ne ovat paikallaan.
  äityli89

  VastaaPoista
 5. Onko arki kahden lapsen kanssa sellaista kun kuvittelit tai helpompaa/haastavampaa ?
  Onko asioita, joita tiedät, että teet toisin uuden vauvan kanssa kuin ensimmäisen ?
  Tuntuuko, että toisen lapsen kanssa osaa ottaa rennommin ja on varmempi kun ensimmäisen kanssa (jos siis oli ensimmäisen kanssa epävarmuuden tunnetta)?
  Siinä muutama päällimmäinen kysymys mitä tuli mieleen :)

  VastaaPoista
 6. Heei! Onnea pienestä ja kiitos kivasta blogista! :)
  Olis kiva kuulla teiän tarina, miten teidtät tuli te ja niistä sitten perhe? :)
  Myös meidän päivä postaus olis kiva ja sun omatyyli/ kotia kuvina :) Ihanaa kevättä!
  ♡:lla kahdenkerroksenväkeä

  VastaaPoista
 7. Miten läsnä miehesi on bloggaamisessasi? Mitä mieltä hän on blogin pidosta ja osallistuuko hän kanssasi esimerkiksi näiden kysymysten vastailuun? Minkä ikäinen miehesi on? Kuinka tutstuitte? Onko teillä sama sukunimi? Entä lasten sukunimet?

  VastaaPoista
 8. Onko esikoisellasi paljon leluja ja leikittekö yhdessä? Mitä ajattelet kurista? Haluatteko lisää lapsia? Voisiko kuvitella elämää sinkkuna ja ilman lapsia? Millainen se silloin olisi? Millainen on teidän normaali arkipäivä?

  Kiitos ihanasta blogista! <3

  VastaaPoista