3. toukokuuta 2016

LÄMPÖPUSSIN SUOJISSA


Me liikutaan paljon rattailla. Olen yrittänyt nyt ottaa tavaksi lähteä jokaikinen aamu lasten kanssa ulos (satoi tai paistoi), jotta päivään saataisiin kunnon rytmi eikä esikoisella kävisi aika pitkäksi kotona.

Nyt saatiin ensimmäinen kevätlämpöaalto tännekin, mutta muuten tässä on ollut aika vaihtelevat säät. Esikoisen pukeminen ulkoillessa on ollut suht helppoa, mutta vauvan pukeminen on ollut vähän haasteellisempaa. Pääosin meillä ollaan menty sisävaatteilla ja teddyhaalarilla tai tällä pico-haalarilla (joka tosin alkaa vasta nyt olemaan sopiva). Meidän neiti tuntuu kuitenkin olevan vähän sellainen kuumaverinen ja hermostuu herkästi, mikäli vaatetta on liikaa joten välillä on tuottanut vähän päänvaivaa miettiä mikä olisi sopiva vaatetus millekin kelille.


Saatiin ennen tytön syntymää yhteistyön merkeissä PikkuVaniljalta ihana Baby's Onlyn lämpöpussi, jonka otin heti sairaalasta kotiutuessamme turvakaukalokäyttöön, mutta nyt ollaan alettu käyttämään sitä ihan rattaissakin. Pussi on tosi lämmin, joten autossa ei näin keväällä tarvitse pussin sisään kovinkaan paljoa vaatteita. Ulkoillessa olen laittanut toistaiseksi vielä vähän enemmän, mutta nyt ilmojen jo lämmetessä voi alkaa ulkonakin jo vähentää vaatetta. Ja on tuo pussi kyllä vaan niin kauniskin.

Meidän tyttö on kyllä tosi hyvä nukkumaan ulkona ja nukkuu oikeastaan aina kun ollaan rattailla liikenteessä. Olen myös nyt alkanut nukuttamaan tyttöä päivisin kopassa parvekkeella, koska tuntuu että toinen ei sisällä meinaa nukahtaa oikein millään ja jos nukahtaa niin uni on tosi katkonaista. Helpottaa huomattavasti meidän arkea, jos saan vauvan päisin nukahtamaan kunnon unille ja tehtyä sillä aikaa Miltoninkin kanssa jotain. Vaikka kyllähän tämä vähän tällaista säätöä vielä on, joinain päivinä nukutan poikaa vauva sylissä ja joinain päivinä juoksen ees taas lastenhuoneen ja parvekkeen väliä ja yritän saada molempia samaan aikaan uneen.


Voisin tehdä lähiaikoina myös postausta muistakin hyväksi havaitsemistamme vauvantarvikkeista, tuo lista on nimittäin nyt toisen vauvan kanssa vähän muuttunut. Ja meidän tuplarattaista yritän myös pian kirjoittaa kokemuksia.

Hauska muuten lueskella noita teidän nimiarvauksia, niitä onkin tullut jo tosi mukavasti! Saa nähdä löytyykö sieltä arvauksien joukosta sitä oikeaa nimeä, sunnuntaina meillä vietellään ristiäisiä joten siihen asti olisi aikaa vielä arvailla!

Käytetäänkö teillä lämpöpussia turvakaukalossa tai vaunuissa? Millaista vaatetusta olette pukeneet sinne alle?

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

5 kommenttia:

 1. Meilläkin uni on sisällä huomattavasti katkonaisempaa, mutta se on varmasti osittain tuon isosiskon ansiota :D Pitääkin koittaa partsille nukuttaa vaunukoppaan, hyvä vinkki :)

  Meillä on tuo kaukalopussi, rattaissa menee äp-makuupussi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meilläkin pieni selkeästi häiriintyy kun tuo isompi vähän metelöi, ulkona sen sijaan ei mitkään melut haittaa :D

   Poista
 2. Tuo pussukka on kyllä niin nätti ja teidän vauva niin kaunis pieni.♥

  VastaaPoista
 3. Lämpöpussit on ihan huippuja! Käytettiim lämpöpusseja sekä kaukalossa että vaunuissa kun pojat olivat pienempiä. Talvella oli näppärämpi autoilla pitkiä matkoja kun auton lämmetessä pystyi vaan avaamaan kaukalopussia eikä vauvalle tullut näin matkan aikana liian kuuma.

  VastaaPoista