27. kesäkuuta 2016

KOLMEKUINEN

Meidän minityyppi täytti viime viikolla jo kolme kuukautta ja neiti on kyllä sulautunut meidän perheeseen niin hyvin mukaan, ihan tuntuu kuin toinen olisi ollut osa meitä jo paljon aiemmin. Millainen kolmekuinen meillä sitten oikein asustaa?


Kolmekuinen Mina...

.. On ihan tosi kova höpöttelijä ja juttelee hereillä ollessaan lähes jatkuvasti: itsekseen, leluilleen, meille vanhemmille yms. Mitään hiljaista tästä neidistä siis tuskin tulee..

.. Nukkuu tosi hyvin yöt, ennätys on 10h putkeen mutta ei sellaisia maratoneja sentään ihan joka yö vedetä. Yleensä heräilee kertaalleen yön aikana syömään. Nukkuu alkuyön omassa sängyssään ja loppuyön syötön jälkeen vieressä.

.. Hymyilee paljon ja leveästi ja viihtyy kenen sylissä tahansa.

.. Itkee kovaa vain mahakipuja tai jos nälkä on päässyt liian isoksi, muuten ilmoittelee aika kärsivällisen oloisena tarpeistaan.

.. Viettää mielellään aikaa leikkimatolla ja saattaa viihtyä siinä pitkiäkin aikoja yksikseen.

.. Tarttuu leikkimaton leluihin jo molemmilla käsillä ja potkii jaloilla.

.. Kasvaa ihan tosi hyvin rintamaidolla ja on reippaasti pulskistunut syntymäpainostaan (ja kasvaa muuten tismalleen samaan tahtiin kuin isoveljensä vauvana, vaikka hiukan pienempi ja lyhyempi onkin). Ruokailee päivisin 2-4 tunnin välein.

.. Ei erityisemmin tykkää kylpeä, vaan viihtyy paremmin sylissä suihkussa.

.. Omistaa ison määrän hiuksia, jotka ovat pikkuhiljaa alkaneet kihartumaan ja vaalenemaan.

.. Ei huoli tuttia, mutta unirätistä on tullut tärkeä.

.. Nukkuu päivisin yleensä kahdet päiväunet, ajat vielä vähän vaihtelevat.

.. Ei tykkää hengailla turvakaukalossa tai vaunuissa varsinkaan jos on väsynyt. Itkee usein automatkat. Kantoreppuun sen sijaan nukahtaa nopeasti, joten sitä käytetäänkin paljon.

.. On kaikenkaikkiaan aivan valloittava pieni tyttö, joka sulattaa meidän kaikkien läheisten sydämet.


Millaisia kolmekuisia teillä asustaa?

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

4 kommenttia:

 1. Ihanan hyvin teilläkin nukutaan! <3
  Meillä on tuo sama muuten, ettei juuri viihdy kylvyssä. Jännää miten erilaisia voi olla sisarukset keskenään kun Kukkis on aina ollut hurja vesipeto.

  Kaunis pikkuinen on tämä teidän Mina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, jännä huomata miten paljon samaa lapsista löytyy mutta silti myös niin paljon eroavaisuuksia! :) Kiitos ihana <3

   Poista
 2. Meillä kolmekuinen poika kasvaa myös hyvin ja ruoka on maistunu. Kylvyssä viihtyy ja pääosin on muutenkin tyytyväinen tapaus. Lämpimät kelit ei kyllä ole pojan mieleen. Päiväunet kestävät vain alle tunnin ja niitä saatetaan nukkua neljästikin päivässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on aika paljon tuollaisia lyhyitä päiväunia, välillä saattaa myös valvoskella koko aamupäivän ja nukkuu vasta iltapäivällä ekat unet :D

   Poista