16. kesäkuuta 2016

SISARUSSAMISTELUA


Taidan olla vähän hurahtanut näihin lasten samisteluvaatteisiin. Vaikka toinen on 2-vuotias ja toinen vasta 2kk niin huomaan hankkineeni jo vaikka kuinka paljon samantyylisiä vaatteita ja melkeinpä joka toinen päivä lapsilta löytyy päältä samankuosista vaatetta. Jos mulla olisi kaksi samaa sukupuolta olevaa lasta niin ne olisi varmaan toistensa kopioita, nyt mennään sentään ehkä samoilla kuoseilla mutta vähän eri väreissä/malleissa.

En tiedä, on vaan niin älyttömän liikuttavaa katsella noita kahta, samasta puusta veistettyä lasta vierekkäin samantyylisissä asuissa, että suon itselleni luvan samisteluun. Ja eihän sitä tiedä kuinka kauan tuo isompi enää antaa hänelle vaatteita valita, joten aion nauttia tästä valinnanvapaudesta täysin rinnoin vielä kun voin.

Blogissa ei ole pitkään aikaan pyörinyt minkäänlaista postaussarjaa ja ajattelin nyt muodostaa sellaisen tämän samisteluteeman ympärille. Koska onhan nuo nyt vaan niin liikuttavia. Tästä eteenpäin blogissa tullaan siis kerran pari kuussa näkemään meidän lasten samisteluasuja. Miltäs kuulostaa?

Tänään pikkutyypit puettiin vanhempiin second handina metsästettyihin Bobon ja Rodinin vaatteisiin. Minan pupubody ja Miltonin pupupaita on siis Bobo Chosesin ja molempien timanttipöksyt Mini Rodinia. Tiedättekö kun joihinkin vaatekuoseihin vaan saa sellaisen pakkomielteen? No mulla on näihin kumpaankin. Nää puput on tällä hetkellä ihan lempparit ja timanttejakin sain etsiskellä jonkun aikaa, koska nekin oli nyt vaan pakko saada.

Samistellaanko teillä lastenvaatteissa? Entä löytyykö teiltä jotain tiettyä lempparikuosia?

SEURAA BLOGIA BLOGLOVINISSAFACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA

6 kommenttia: